ZF_2019 Bayanlar reyhan hanımdan meemnunmusunuz bana biraz sezeryan yanlısı yanlısı geldi sizde durumlar nasil
fadime_ ZF_2019 merhaba doğum yaptınız mı acaba . Reyhan hanıma ben de gidiyorum sezeryan mı sizinki merak ettim
Nrmn 44 gün önce reyhan hanımda doğum yaptım sezeryan doğum oldu ama bizim biraz mecburi oldu oğlum prematüre doğdu acil doğuma alınmam gerekti o yüzden sezeryancı veya normalci diyemem ben mecburi sezeryanım normal doğum istiyordum ve normal doğum yaptırdığını da duymuştum o yüzden tercih etmiştim
ZF_2019 Nrmn him anladim peki sezeryan dogumunuzdan memnun kaldınız doğumdan doğumdan snra çok agriniz oldumu
Zmyra fadime_ fadime_ ZF_2019 Nrmn bana önerdiler bende ilk kez gidicem kızlar ama bi iki olumsuz şeyde duydum tavırlarıyla ilgili.. nasıl bir doktor sizce anlayışlı mı mesela ben çalışıyorum rapor istediğimde verir mi ? Tel numarasını veriyor mu hep ulaşabiliyor musunuz??
Nrmn ZF_2019 memnun kaldım mutlaka ağrınız oluyor ama içim çok rahattı doğumdan çıktığımda çok mutluydum odaya geldiğimde herkes şaşırmıştı bir daha olsa gene adatıp ve reyhan hanım tercihim olur