Gizasy Kızlar yaklaşık bi yarım saat önce başlayan reglimdeki gibi bir bel ağrısı başladı. Doğum belirtisi mi? Bilenler yazabilir mi 37+5 haftadayım.
Mervekaram22 Gizasy kuzum o haftalarda öyle sancılar başlıyor sen sancının sıklığına bak eğer düzenli bir şekilde devam ediyorsa doğum sancısı olabilir
Fatma_006 @Gizasy Bendede şuan geçmeyen bi bel ağrısı ve arada gelip giden karın kasılmarı var 1 saatir devam ediyor bel ağrım Ama regl ağrısı gibi değil değişik bi ağrı bende bilemedim napacağımı
melike180423 eger kasiklarinda da olursa asagi baski olursa ve 5dk da bir olursa dogum sancisidir bu haftalarda artik yalanci sancilar basliyor muhtemelen yalanci sancidir sıkligini takip et💗
Fatma_006 @melike180423 35+3 bendede geçmeyen bi bel ağrısı var karın kasılmalarım arada oluyo Belim geçmiyo sanki böyle çok ağır bişey kaldırırsında belini ağırırtırsınya öyle bi ağrı Geçmiyo bilemedim napacağımı biraz daha bekliyorum
melike180423 Fatma_006 arada bende de oluyor gecmeyen bel agrisi🥲 dus alip uzanmayi deneyin isterseniz
Gizasy Duş alın geçmezse gerçek sancıdır denmiş hep öyle araştırdım ne kadar doğru bilmiyorum tabi ama mantıklı denenebilir 🙏🏼