Nazo77 Mlsaa99 Kız boşver sana dedim ya her anne babanın genetiği farklı onlar ortalama konuşuyor işte😅 Şu uygulamalardaki bebeklerinde çirkinliği 🤭
Dilarakdemir1 Mlsaa99 ben 36. Haftada 2300gram 43 cm doğurdum şuan 4 yaşında yaşıtlarını geçti dert etmeyin sağlık sorununuz yok ise gramlar çokda önemli değil
Mlsaa99 Dilarakdemir1 sisman doganlar zayif oluyor zayif olanlar kilosunu cok guzel toparliyor zaten cevremde hep bunu gordum 😊 masallah cocugunuza da rabbim guzelliklerle karşılaştırsın
Mlsaa99 Nazo77 uygulamada oyle kilolu bebekler var ki onlari duyunca insan şaşırıyor valla gunaydin bu arada 😁😁
hakinh Mlsaa99 benim doktorumda 34.hafta 2700grammicin bir hafta önde dedi. 🙄Doktordan doktora değişiyor herhalde
Sara_bebek Mlsaa99 bende 2 hafta gerilik var doktor cok normal oldugunu soyledi bebeginizin kilo almasini istiyorsaniz mutlaka her gun 1 tane muz yiyin bide haşlanmiş yumrta cok guzel kilo aldiriyor en cokta muz
Mlsaa99 Sara_bebek canım gebeligimin basindan beri yumurta ve muz hayatimda bütünleşti ciğ kuruyemisler . Simdi gece yatmadan once de 1 kaynanmis yumurta yemeyi düşünüyorum
Dhdhdjdhdk Mlsaa99 Hiç korkma bebeğin sağlıklıysa kilosu önemli değil genetik olabiliyor benim de 33+5 de 1900 gram dedi. Kafası 35 karın çevresi 33 haftaya uyumlu ilk bebeğimi 1300 gram doğurduktan sonra 1900 a bile şükür ediyorum.
aslhnkrts9 Hasibe-- iki doz yapılmıştı. İnşallah sizin bebekte girmez hiç küveze . Sağlıkla al inşallah kucağına bebeğini
Gzmel Hasibe-- inşallah ama korkma yani ben dediğim gibi 34+5 de doğum yaptım Allah’a şükür tek sorun zayıftı başka bir sorun yoktu
Mlsaa99 Dhdhdjdhdk benimkinin bacak ve kollari 1 hafta geri karin ve kafada sorun yok gunlerinde nasip artik ne zaman ve nasil gelmek isterse oyle gelicek
Hasibe-- Gzmel bu gün kontrolüm vardı nst ye bağladı sancı çıkmadı haftaya cuma tekrar çağırdı gün konuşalım dedi şuan 2500 kilosu bakalım haftaya cuma 35+3 oluyor