Mlsaa99 kendi deneyip faydasını gördüğüm o sihirli tarifi veriyorum hemen size o zaman ❤️ Ama belirtmek isterim ki ben uzman değilim, sağlıklı olduğunu savunmuyorum lütfen bunları unutmayalım.
İlk hamileliğimde aynı haftalarda kızım için aynı şey söylenmiş, 3 kilo olsa şükredin minyon olacak denmişti. Tabi çok üzülmüş annemi aramış, annemden benimde 2 küsür kiloda doğduğumu öğrenmiştim, genetik demek ki demişti. Şans üzeri internette ne yemek lazım diye araştırırken, süte karıştırılıp içilen toz “Nesquik”in anne karnındaki bebeğe kilo aldırdığını duydum. Ee bunu çocuklar içmiyor mu? İçinde vitamin olduğu yazmıyor mu? Diye düşünerek, doktorumun sütte iç talimatını da dinleyerek içmeye karar verdim. Tabi yanında muzumu, fındığımı, bademimi, kajumu ihmal etmedim. Sabah, öğle, akşam, kısaca canım ne zaman isterse bol bol içtim. Doğuma girdim çıktım, kızımı ölçtüler bir de ne olsun 3.530 gr / 53 cm bir bebek doğurdum. İnanmayıp hemşireye 2, kendi doktoruma 2 kere daha ölçtürdüm. Doktorum bile “iyi beslenmişsin demek ki” dedi. Denemekten zarar gelir mi ? Sanmıyorum ama herkeste de aynı etkileri bırakır mı, herkese sağlıklı gelir mi? O da tartışılır. Denedim, onayladım. Hem kilo almış hem boy atmıştı. Bir kız bebeğe göre boyu en uzun kategoride değerlendirildi. Dediğim gibi uzman değilim. Sadece bir öneridir ☺️