Ayliz01 slm arkdslar, yengem tüp bebek yaptirdi bahceci ankarada taze transferi oldu 9. gün 59 ckti degeri 3. gün 175 cikti sizce degeri iyimi, doktor baska kan tahliline gerek yok ultrason termini verdi birkac haftaya
Ayliz01 Eldgrn evet haklisin fakat beta hcgler 300/400/200 lerde olunca endiselendik cogu kadinda öyle cikinca sormak istedim
Eldgrn Ayliz01 Endişe etmeyin sakin tam tersi sakin tutup stresten uzak durun , dursun. Benim tüp bebek değil ama ben 5.67 ile öğrendim yani önemli olan değerin düşüklüğü yüksekliği değil, önemli olan bu değerin düzenli aralıklarla artması ki sizin ki gayet 3 günde gayet iyi artmış sağlıkla gelsin
Runrun2 Eldgrn adetinizden önce mi sonra mı öğrendiniz bende bir gün gecikmeyle 30la öğrendim iki gün once küçük bı tedirginlik var bugün tekrar kan vericem bakalım iki kez dış gebeliğim var korkuyorum
Eldgrn Runrun2 Benim düzensiz adetim var gün olarak söylemek daha dogru olur. 38. Gunde bu değeri gördüm. 15 gün geç döllenme olmuş. Öğrendiğin sayıdan korkma önemli olan düzenli artması yani dusuk başlamasının bir önemi yok , ben ne çok gördüm yüksek olup sağlıksız olan o yüzden sen stres yapma sakın tut inşallah güzel olacak herşey