Beyzadrs Mrv342 aminn valla ben de bir afalladım erkek çocuk sürpriz oldu sağlıkla gelirler umarım sürecimiz uzun 🥹🫶🏻
Beyzadrs Barabar çok teşekkür ederim biz de güzel sonucumuzu olduk ben de bildiğimi unuttum hiç birşey anlamadım neyse ki açıkladılar 😂 çok büyük heyecan cidden
gezentianne Beyzadrs Ayy cok sevindim sizin haberi bekliyordummmm😍😍 Sağlıklı olmasına sevindim💕 İlk cocuk muydu
Beyzadrs gezentianne çok teşekkür ederiim evet ilk çocuk, erkek olduğu için tek çocuk olarak kalır herhalde 😂😂
gezentianne Beyzadrs Yaa lütfen öyle demeyinnn bir kadın için muhteşem bir aşk gerçek bir aşk annesine düşkün cok tatlı bir prens gelecek çok şanslısınızzzz😍😍
Beyzadrs gezentianne haklısınız ben işin şakasındayım tabi daha şimdiden dünyam oldu zaten, hayırlı bir evlat olsun da, maddi manevi yetebildiğim nokta da bir kardeşi olsun isterim 🫠🌺
Beyzadrs gezentianne hanımlar sizin süreç nasıl gidiyor? Ben en son 10+1 gittim şuan 11+5 oldum. Valla çok merak ediyorum iyi mi değil mi. Bugun ve dün karnım da kasıklarımda yer yer acı hissettim. Siz daha tecrubelisiniz ikinci bebek olarak daha sakin geçıyordur belki de sizin için 🫠
gezentianne Beyzadrs Çok yoruluyorsa belki ondandır benim kasığımda bişey yok ama bıgün biraz evi temizledim belim cok ağrıdı dinlenince geçiyor🥰
Beyzadrs K_bb benim 9. Günde çıktı. Genelde 7-10 gün arası çıktı genel olarak herkesin burada :) güzel haberler almanızı dilerim
K_bb Beyzadrs inşallah çok teşekkür ederim 2li taramam orta riskli çıktığı için yaptırdım biraz endişeliyim açıkcası bir an önce çıksın istiyorum