gezentianne Beyzadrs Ben de yarın kan vereceğim eurofins. Birbirimizi haberdar edelim♥️ İlk gebeliğiniz mi? Kaçıncı haftadasınuz
Beyzadrs gezentianne evet ilk gebeliğim, 10+2 de verdim kanı. Hadi bakalım güzel haberler için buluşalım burda ❤️
Beyzadrs gezentianne süper sizinki daha da garanti olacak o zaman yetersiz vs dönüşü yapmazlar, bazen henüz kanda bulunamıyormuş bebeğim dna sı tekrarlanabiliyormus bu yüzden
Beyzadrs Egee03 eskişehirde üniversite hastanesinde 450 liraya falan yapıyorlar. Gitmeden genetik bölümünü arayıp bilgi alıyorsunuz. Baska yapan yok diye biliyorum
Gizemnur1111 Beyzadrs aramadan direkt gitsem olur mu yarın Eskişehir’de oturuyorum randevuyu gidip sıra alıyormuşsun galiba zaten
gezentianne Beyzadrs evet bana 11 den sonra yaptıraln dedi temsilci biraz da tombişim garanti olsn dedi🙈😂
Beyzadrs Gizemnur1111 belli günler yapıyorlar diye duymuştum. Bir bazılarına sorun çıkarmışlar önce ikili test yapın vs diye bence arasanız daha iyi olur ama siz bilirsiniz tabi belki hemen yaparlar
Gokcermzn Beyzadrs bende bugün yaptırdım Antalya Memorial anlaşmış olduğu bir firmaya 10 gün içinde sonuç gelir dediler. Hepimize sağlıklı haberler Gelain🙏
Beyzadrs Gokcermzn hadi bakalım umarım en kısa zamanda sağlıklo haberini alırız, bir de cinsiyeti öğrenmek de güzel olacak 🫠