Beyzadrs Merhaba kızlar bugun eurofins e kan verdim. Çok heyecanlıyım sonuç için. İnsan kötü ihtimali düşünmek bile istemiyor ama sonucu merakşa bekliyorum. Kimler bekliyor kaç gün oldu kan vereli?
Gulce12 Beyzadrs benim sonucum bugün çıktı çok şükür hersey yolunda kızım olacak ❤️ darısı size ve tüm bekleyenlere
gezentianne Beyzadrs Ben de yarın kan vereceğim eurofins. Birbirimizi haberdar edelim♥️ İlk gebeliğiniz mi? Kaçıncı haftadasınuz
Beyzadrs Gizemnur1111 merhabalar, ya benim elimde bşr takip kodu var ama nerden takip edeceğimin linki yok. Size verirlerse atar mısınız buraya
Beyzadrs tosuncuk25 size takip kodu attı mı konustuğunuz temsilci. Brnim konuştuğum kişi çok geç cevap veriyor pek iletişim kurmuyor
Beyzadrs tosuncuk25 merhaba tekrardan. Siz kargonuzu nereden takip ettiniz? Bana bi kargo kodu attı ama ne link var ne bişey
Gizemnur1111 Beyzadrs daha vermedim dediğim gibi yaptıracağım yerde 1 ayı bulanda var 2 hafta süren de
Beyzadrs Gulce12 ay çok sevindim inşallah ben de 10 güne aynısını yazabilirim, sağlıkla alın kucağınıza 🌺🌺
Beyzadrs gezentianne evet ilk gebeliğim, 10+2 de verdim kanı. Hadi bakalım güzel haberler için buluşalım burda ❤️
Beyzadrs gezentianne süper sizinki daha da garanti olacak o zaman yetersiz vs dönüşü yapmazlar, bazen henüz kanda bulunamıyormuş bebeğim dna sı tekrarlanabiliyormus bu yüzden
Beyzadrs Egee03 eskişehirde üniversite hastanesinde 450 liraya falan yapıyorlar. Gitmeden genetik bölümünü arayıp bilgi alıyorsunuz. Baska yapan yok diye biliyorum