Kerimegeninannesi gayecee of çok pahalı ya biz 150₺ verdik detaylıya doğumda 3100₺ yeni yıl fiyatı siz 2017 den mi almıştınız fiyat nasıl geçerli olabiliyorki
gayecee Kerimegeninannesi 2018 Eylül ayında ilk kontrolüm diye 3700 ekimden itibaren 4100müş 😮 bende maddi anlamda zorlanacağız diye değiştirmeyi düşündüm eşimin erkek doktor takıntısı olduğu için yok dedi 😂😂 egepolde Bi sizin doktorunuzu Bi de cem beyi çok duymuştum
Kerimegeninannesi gayecee ordada çok ii bayan doktrlar var şükran ve dilek hanım bi görüşün derim ama belirli bir haftadan sonra almıyolar dye biliyorum hiç bir hastane çok yüksek rakamlar😒
gayecee Kerimegeninannesi maalesef.. Bebeklerin herşeyi çok pahalı ya resmen yolunacak Kaz gibi görüyorlar insanları daha ne çok masrafları var bu bebişlern ahh Ahh :)
Kerimegeninannesi gayecee zor günler bekliyor bizi bezler almış başını gidiyo ıslak mendiller deseniz öle Allah yardımcımız olsun 😍🙏🏻
gayecee Kerimegeninannesi aminnn birde mama olayından korkuyorum ben işi de bırakmayı düşünüyorum iyice iflas bayrağını çekmeyi inşallah :)
Kerimegeninannesi gayecee ay sorma bide o vardı demi 😱işimiz zor vallahi 😫belki yaşından sonra tekrar başlarsınız
Merveprms Adencanan anladım kuzum istersen hastane içinde doktor değişikliği yap bak bakalım Cem beye bülent beye alabilirsin belki memnun kalırsın
GizemAKaya Adencanan aynı şekil bende hastaneden bu yuzden muzdaribim.. cok yogunluk var ve cok az gosterıyolar ılgı yok oyuzden bende degıstırecegım