Ceriko Kızlar merhaba, yumurta toplama sonrası ne zaman ilk reglinizi oldunuz ve kaç tane toplanmıştı ?
gezginanne_ Ceriko bende 10 gün sonra falan olmuştum.15 tane toplandı.Ama sonraki regliyi 2 ay olmadım,adet söktürücü ile oldum .ikinci regl gününüzde hekiminize haber verin mutlaka.adet söktürücü veriyorlar olmadığında.
Ozlemerikci543450 Ceriko 30 ekimde toplamam oldu bu akşam regl oldum toplamda 22 yumurtam toplanmıştı
Ceriko mrp2023 merhaba bendende 29 yumurta toplandı 4 gün önce. Bu şişkinlik regliyle gidiyormuş onu bekliyorum beni çok zorluyor 🤦🏻♀️
Ceriko gezginanne_ ben normaldede çok sor regli oluyorum o yüzden doktoruma söyledim söktürücü veririz olmazsa demişti. Şu ilk regliyi olup rahatlamak istiyorum hazımsızlık ve kabız beni cok zorluyor. Onun dışında ağrım falan yok çok şükür
Aysinnn Ceriko ağrı ve kabızlık olmadı çok iyi çıktım transfer sonrası olmuştu o da fitil nedeniyleydi.
mrp2023 Bmk97 benim 2.tedavimdi bu opudan sonraki ağrılarım asla geçmedi ağrı kesicilerle bile artık dayanamayacak raddeye gelince doktora gittim direkt yatış verildi sıvı toplanmış yumurtaların yanlarında dediler iç kanama riski varmış sanırım
Bmk97 mrp2023 ben pcosluyum 29 yumurtam varmış 13mm boyutundalar dedi Dr gün belirleyecek yarın galiba ohss riski bende de çok yüksek. İnşallah siz de bir an önce toparlanırsınız ya üzüldüm
Ceriko Aysinnn ay ne güzel benimde ağrım falan hiç yok cok iyiyim sadece şişkinlik zorluyor regli olmayı bekliyorum
Ozlemerikci543450 Ceriko normal günüm dündü bugün oldum tam beklediğim gibi oldu 3 gün doktora gidicem aralıktaki regl sonrası hayırlısı ile transfer bekliyorum
Ceriko Bmk97 bende ileri derece pcos vardı 29 yumurtam toplandı cumartesi günü ben ohhs olmadım korkmayın. Su icmek çok önemli ben her gün 2 bucuk litre su içtim
mrp2023 Bmk97 cok sukur geçti benim transfer hazırlığına başlayacağız ama benimde 29 yumurtadan sonra ohss oldum çok dikkat edin bol su tüketin
Bmk97 mrp2023 dikkat edeceğim benim transferim 2 regl sonrası olacak doktor baştan öyle planladı hepimize güzel haberler gelsin inşallah