Nur_Erdugan53 tsmutter Bence bir tane kontrole daha gidin bekleyin yani emin olun ya da başka doktora gidiyor
tsmutter Elis27 11’de erkek 15’de bacak arası boş dedi net kız diyemem dedi doktor, muayene ücretleri çok pahalıymış ya iki hafta falan sonra giderim sanırım ❤️
Elis27 tsmutter anladım cnm Dr emin değilse bekleyin bence 11 hafta zaten çok aşırı tahmin yapabilmek için bekleyebilirsiniz sabirlj davrabilirseniz 😌 bizim olduğumuz yerde 1200 TL muayene ücreti keşke daha uygun olsaydı çok pahalı ücretler malesef
tsmutter Ozge1350 Allah Allah öyle gibi mi geldi doktor emin olamadı zaten de kafam karıştı bomboş görünce iyice
tsmutter Elis27 15’deyiz şu an detaylıya kadar da beklemek istemiyorum açıkçası, 1650₺ gideceğim doktor, bugüne kadar gittiğim doktorum 20.hafta sonrasına bakmadığı için doktor değiştireceğim artık 🥺 bir de böyle bir meselem var
Mrtbrv tsmutter kız vallahı bana özel daha. Ben sormadan ay kızımızda pek hareketli dıye kendı kendıne yorum yaptı 15 haftalıktı sonra hıc sormadım özel 20 haftaya kadar öyle dedı detaylıda kaçırmıstm sğınra bır gun devlete gıttım 24 haftada net erkek dedı ben de baya baya şaşırmıstm
Elis27 Mrtbrv ben bir Dr denk geldim keşfette cinsiyeti 15.ci haftadan sonra her kontrolde sorun ki sonra bir supriz ile karşılaşmayın demişti yani 15 haftada nasıl erkek bebeği kız olarak görüyor dikkatli bakmıyor mu ki kabaca mi bakıyor acaba
tsmutter Mrtbrv ya bunları duyunca iyice gözüm korkuyor neye göre alışveriş yapacağız, ilk gebelik bir de çok hevesliydim bir şeyler almaya ama kursağımda kaldı 🥲 bekleyeceğim 20’ye kadar bu gidişle