Mrwezyn1 Kızlar Liv hospital de doğum yapan var mı şuanki ücreti ne kadar ? Veyahut doğum paketi fiyatı nedir ?
Ybvvv Mrwezyn1 30 haftalık gebeyim ben dün görüştüm doğum paketi içim 41bin fiyat verdiler 3 muayene Normal veya sezeryan doğum Nstler Bebeğin ilk muayenesi 1 diyetisyen 1 psikolog seansı Babaya mini Chuck up Fotoğraf çekimi süsleme dahil
Ybvvv Sibellgndz hatem hastanesinde mehmet fethi güçer doktorum. Hakemde radyoloji yaptı. Önemli vi durum görübürse perinatoloğa yönlendiririm demişti çok şükür vi sıkıntı olmadı
Ybvvv Dlrdilara Projeye Dahil Olan Hekimler Op. Dr. Eda Deniz Atkın Op. Dr.Hatice Şahın Bıkmaz Op. Dr. Talha Tiryaki Op. Dr. Merve Evrensel Bu şekilde bilgi verildi bana
Ybvvv Duam_Liya2024 hayır dahil değil. Zaten Tuncay bey hastaneye bağlı değil sanırım ayrı kliniği var ama doğumlarda mı anlaşmalıydı livle
Aress Duam_Liya2024 haftaiçi öğleden önce hastanede diye biliyorum. Ben de klinik için randevu aldım. Hastane de 4d ultrason mu yoksa siyah beyaz mı acaba gittiniz mi ? Fiyat farkı oluyor diye biliyorum hastane ve klinik arasında
Duam_Liya2024 Aress Ben eşim çalıştığı için haftasonu kliniğe gidiyorum o yüzden hastaneyle ilgili bilgim yok maalesef