Hatice_11 Kızlar 7 Ekim’de düşük yaptım bu gün Reglımın son günü dün beta vermistim 2.90 çıkmış regldan sonra sıfırlanması gerekmiyor muydu . Başına gelen oldu mu .
Arasmom_ Hatice_11 canım ben 2 kere aynı şeyi yaşadım Korkma düşer 2 günde bir düşmesi gerekiyor sürekli kan verme Ha 2 ha 0 çok bi fark yok Benim kanamam 15 gün falan sürmüştü
Gzde_defne Hatice_11 benim ovulasyon dönemimde bile beta 2 ye yakın çıkıyor. Betanız sıfırlanmış kabul edebilirsiniz.illa 0 değerinde çıkmasına gerek yok
Femay Hatice_11 ben yaklaşık 4 ay önce düşük yaptım. Ona rağmen 1 ay önce kan verdiğimde betam hala 6ydı sıfırlanmamıştı. Kistin vs varsa sıfırlanmıyor diyor doktorlar bende var. Kan verdikten birkaç gün sonra tekrar kan verdiğimde 2 küsürdü. Düştü ama yine sıfır değildi.
Hatice_11 Arasmom_ benimde 9 gün sürdü canım . Normalde reglla birlikte sıfırlanıyor diyorlardı ona takıldım . Ovülasyon testi getirttim bitince ona başlayacağım . Doktorum 40 beklememi önerdi . 2 3 gün sonra 40 günüm dolmuş oluyor .
Hatice_11 Gzde_defne sayıya takılmak değilde tekrar gebe kalmama engel olur mu ? Beni tedirgin eden o açıkçası