Seydanuurr4 35 hf olup baskıdan vijana agrısından yürüyemeyen var mı acile gitsem bişey yaparlar mı baskıdan veya acılma olur mu
Mihribangns Seydanuurr4 aynısı bende de var 35+4 bugün özellikle akşamları iyice artıyor. Duş alınca biraz rahatlamış hissediyorum belki size de iyi gelebilir
minnosbirkiz Seydanuurr4 bendede oluyordu, doktorum magnezyum yazdı, biraz daha iyi durumdayım, eğer kullanmıyorsanız doktorunuzdan öneri isteyin
Betulbayar32_ Seydanuurr4 aynı durumdayım sizin gibi baskı üstüne hareketli karnım ağrıyor resmen 35+4 bugün
Seydanuurr4 Mihribangns gecmiyor her gün daha cok artıyor cocugun kafa asagıda ve büyük kafası böylr gidişle doguracam herhalde ayaga kalktım mk baslıyor agrı
Mihribangns Seydanuurr4 yok kız bakalım ne zaman gelmeyi tercih edecek bekliyoruz merakla 🥹 rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize ❤️
Melismelo Benim 27den beri var o baslı vajina ağrısı pelvik/ catı ağrısı oluyor ve bir cözümü cok malesef sadece magnezyum. İlk gebeliğimdede doğuma kadar yaşadım bundada yaşıyorum 35+3 oldum gün gectikce dahada kötüleşiyor bendede