Bir gün bende yazar mıyım diyordum nasip oldu Allah’ım isteyen herkese nasip etsin. 36 haftalıkken cuma günü aile hekiminden hemşirem çağırdı tansiyon kan için tansiyon yüksek çıktı Pazartesi hiç bekleme git doktoruna dedi bende geldim ama doktor yok dün tekrar geldim. Ölçtüler 17 ye 11 hadi çabuk sezaryene dedi ben şok oldum . Tansiyon yüksek ama ben kendimi hiç tuhaf hissetmiyorum. Neyse hazırladılar aldılar annemi almaya gitti eşim bavulu getirmedik onu falan almaya gidiş geliş bir saatlik bir mesafedeyiz hastaneye onlar gelene kadar ben çoktan doğurdum . Üzülüyorum kızıma kıyafet bile getirmedim diye . Asla sezaryen istemiyordum normal istiyordum ama o an onu düşünmüyor insan sağlıkla gelsin yeter diyor. Ameliyat sürecim damar yolu açıldı sondajı uyuşunca dedim çok kasılırım öyle yaptılar. Belden iğne vurdular emin olun damar yolu açılırken daha çok canım yandı sakinlik önemli . Doktorum iyi misin dedi evet dedim meğer işleme başlamış kızımın sesini duydum kısa süre sonra şok oldum hiçbir acı hissetmedim . Gösterdiler götürdüler maşallah gününde doğmuş gibi hiçbir sıkıntı yok dediler . Küzeve girmedik . Ben yoğun bakımda 12 saat kadar durdum şimdi normal odadayız . İlk yürümem çok rahattı odama yürüyerek geldim . En acı çektiğim an sadece kan çıksın diye karnıma bastırdılar o zordu yalan yok onun dışında beklediğim kadar ağrım olmadı . Çok dağınık anlattım ama çok iyiyim kızımla kendim ilgileniyorum bu çok güzel birşey inşallah her hamişim doğumu rahat geçer .