eylulus Gogus uclarim inanilmaz yara her seyi deniyorum ama etki goremedim tek denemedigim gumus kapak o da pahali oldugu icin alip almamakta kararsiz kaldim goguslerim bildiginiz yarildi fayda saglar mi acaba
Hulo2105 eylulus Allah gümüş kapaktan razı oldun doğumdan sonra anında taksaydım keşke 2 gün geç taktım yara oldu kanadı hatta 3 günde geçirdi. 2 ay gece gündüz çıkarmadan taktım sonra zaten alıştı göğüslerim emilmeye yara olmuyor. Diş döneminde ısırırmış o zaman tekrar kullanacağım. Etki görmeyenler nasıl bir etki görmek istedi anlamıyorum resmen iyileştiriyor
turkan-4 eylulus ilk doğumumda goguslerim yara oldu hemen gümüş kapak aldim gecti şu an ikinci dogumum dogum yapar yapmaz taktım hic acımadı bile göğsüm ben alın derim
[silindi] Kız kardeşim 2.doğumunda kullandı, bunu bulandan Allah razı olsun demişti 🥲 diğerinde krem vs kullanmıştı ama fayda etmemişti. Gümüş kapaktan memnun kaldı, ben de alacağım bir deneyin isterseniz inşallah faydasını görürsünüz
eylulus Hulo2105 alayim o zaman ben de ya iyilesmiyo asla emzirmek iskence oldu zaten bebegime sut yetiyo mu yetmiyo mu derken yoruldum bi de yaralar
Pamuk623 eylulus bende kullandım canım kızım da görüş uçlarım yara olmuştu ve yarılmıştı resmen eşim aldı sağolsun ama çok iyi geldi sürekli de kullandım
2018Bebe Gögüs kalkanını denedin mi Krem sürüyorsun rahatlatıyor hava alma delikçikleri var iyileşmeyi hızlandırıyor hava aldığı için Ve sana kantaron yağı öneririm.