1prenses1prensannesi__ Semaen ben iki ayda 6 kilo aldım 73 ile hamile kaldım şuan 92 kiloyum aslında öyle bir iştahım yoktu sadece çayın yanında abartıyordm birden öyle oldu o ay aşırı çikolata meyve suları tüketiyordum
Semaen 1prenses1prensannesi__ ben 86 ile cıktıgım bu yolda 102 olarak devam ediyorum bir kilo vererek 101 olduk ama işde keşke basında dikkat etseydim
1prenses1prensannesi__ Semaen hiç birşey olmaz inşallah veririz sağlıkla doğumdan sonra bebeklerimiz sağlıklı olduktan sonra gebelik normal çoğu anne de kilo alıyor bazıları da yapısi farklı daha fazla alıyor doğumdan sonra verilir ya🌸🌸
Semaen 1prenses1prensannesi__ öyle canım kiloyu dert ettigimden degil beslenmeden kaynaklı bu su cogaldıysa diye kendimi sucluyorum işde bebegim iyi olsun saglıklı olsun da bu süreci hayırlısıyla tamamlayıp kucagımıza alalım inş
atesnzm Hllbsra bende sizinle aynı zamanlarda suyum fazlalaşmıştı bebişim 3 hafta önden gidiyor şekerim yok gayet sağlıklı iri beneğin suyudu da fazla olur hatta şu an 38. Haftamdayım ve suyu normal seviyeye döndü kendi kendine
Hllbsra @“atesnzm” normal doğum için mı bekliyorsunuz, sağlıkla gelsin inşallah, iri bebekler de böyle oluyor mu, ben artık zorlanıyorum çok karnım baya çok şişti hareketlerim çok kısıtlandı
Semaen iremcannn1907 kilolu oldugu icin zor olurdu cidden benimki suan icin uyumlu gidiyor bidahaki kontrolde ne dicek bakalım
iremcannn1907 Semaen bende normal doğum istedim bekledim de. 41. Haftamda suyumla sancımla gittim, 20 saat sancı çektim ama açılmam 1 cm’den ileri gitmedi. Acil sezaryen oldum. Bebekte hep kilolu gidiyordu ama doktor 4 buçuk kilo beklemiyordu. Sezaryen hayırlısı oldu yani
incicicik iremcannn1907 41 haftalık mıydınız görünce rahatladım bende şuan 41 haftalığım su sancı yok ama tek değilmişim bunca zaman bekleyen demekki bakalımmbende ne olacak nasip
1prenses1prensannesi__ incicicik benim de öyle bugün 38+5 haftalık olduk kontörlüm var bir hafta önce döndü doğum pozisyonu almıştı umarım tekrar dönmemiştir