BabbyMother Kızlar selam 🖐️ Sağlık Ocağına kan verdim. Burda okumuştum ertesi günü beklemeden sonucu barkoddan bakanlar vardı. Yardımcı olur musunuz, nerden bakabilirim?
Fatmanur12345 BabbyMother sağlık kaçağında veriliyor barkod canım sonra Google den sağlık ocağının ismini yazıp laboratuvara sonuclari yazıp barkod numarasını giriyorsun
Dilarabozdemir BabbyMother canım sağlık ocağını ara barkodu iste hangi şehirde yaşıyorsan yaz ben sana link atıcam ordan TC ve barkod kodu ile bakabilirsiniz
QueenMommy BabbyMother ben dün verdim 11 de bugün sonucum çıktı sabah 8 de baktım ama brn barkod almadıgım için e nabızdan baktım
BabbyMother QueenMommy sistemde sıkıntı varmıs yarın da e nabıza dusmeyebilirmiş cuma günü de 🤦 o yuzden barkod numarasını aldım insallah guzel sonuclar alırız
QueenMommy BabbyMother İnşallah canım benm pozitif çıktı yarın kadın foğuma gidicem 15000 değer çıktı sanırım 6-7 haftslık ama brn farketmedim 2. Cocugum bu arada 3 yaşında 1 oğlum daha var
BabbyMother Sevgikaya1525 hemşire yarın öğlen ara sonucun e nabızda cıkmazsa dedı. Arasana sağlık ocağını
BabbyMother Sevgikaya1525 bata bir gün kala test yaptım anında ıkıncı cızgı cıktı. Dun adet olmam gerekıyordu hala olmadım. Cok kımyasal gecırdım o yuzden korkuyorum. Bakalım hayırlısı
QueenMommy BabbyMother Bende ilk gebeliğimden önce kimyasal geçirmiştim duygunu anlayabiliyorum ama şöyle bişey var kimyasal olması sağlıksız olan gebeliği vücut kabul etmiyor direk atıyor öyle düşün Rabbim inşallah bu beklediğin sonucu güzel şekilde sonuçlandırsın sakın kenini strese sokma ben stresi bırsktıktan sonra hamile kaldım
BabbyMother QueenMommy Allah bağışlasın benimde bir kızım var. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur. Cok sevindim senın adınaa ❤️🫂