Zuluss Lekelenme sümüksü gibi kahve rengi akıntım var demiştim demin lavabodayken kan oldu peçete acaba doğurucammı ağrımda yok ama dün adet olacakmış gibi hissediyordum 34+2 haftalığım erken doğum olurmu bu hafta böyle olan oldumu
isiksinem45 Zuluss Canım benim kuzenimde 34 haftalıkken doğurdu ama onda enfeksiyon vardı ne enfeksiyonu bilmiyorum ama oda 34te doğurdu yani herşeye hazırlıklı ol sağlıkla al kucağına inşallah
Evinsare Zuluss benim de 34+4haftslik oldu nstde sancım çıktı bu durumu yaşayıp 37 38haftalari gören var mı
Frkubra Zuluss bence bı acile gidin tedbir sizden takdir Allah’tan benimde 33 haftadan beri yalancı sansilarim var ama dün gece sabaha kadar adet ağrıları çektim şuan 35+1 im akşama kadar geçmezse bende goeunecem ama sizin bahsettiğiniz Nisan olabilir
Zuluss isiksinem45 bende enfeksiyon yok ama arada böyle lekelenmem olurdu kan bir kere oldu o haftalar erkendi progestan kullanıyordum şu an kullanamam yasak o yüzden acaba ne yapsam diye düşünüyorum eşim gelsinde gideyim aksi gibi doktora gidince gelmiyor kan gitmede foto çekeyim bari
Zuluss Adensah sen gidene kadar bende çıkarım doğumdan🤣🤣🤣kız gülme komşuna gelir başına demişler acabaa kime güldüm ben
Zuluss Adensah he senin başkna niye gelmedi acaba sende güldün🤣🤣🤣kız acaba altdan bakarlarmı nasıl temizlicem ben şimdi kıl yumağını🤣🤣🤣🤣
Adensah Zuluss aşko ayna ile almaya çalış doktora danışmadım ama içine sürmeden tüy dökücü ile almayı düşünüyorum bilmiyorum zararlımı
Zuluss Adensah kız zararlı ben sormuştum bacağıma yapacaktım sakın yapma dedi direk bebeğe tesir ediyormuş burda biri daha söyledi bebek ölü doğmuştu zehirlenmişti kimyasaldan sakın yapma
Adensah Zuluss aaaa dur yapmiyim yok kız yapmadm zaten jilet kullanıyorum sende aynayla almaya çalış birde kuru alma sakın canın çok yanar
Zuluss Adensah ben kuru alıyorum aslında oramı ıslak banyoda nasıl uzanayım🤣🤣🤣uzanarak zar zor alıyorum zaten oramda zıfırı karanlık olmuş 🤣🤣🤣hiç bir şey göremiyorum anca elle arıyorum🤣🤣🤣
Zuluss Adensah he ya doğumdan sonra gelmicem buralara ama yok illa bebekle ilgili sorum olur gelirim 😄😄😄