Deletedmom_72 Oğlum 2 yaşında herşeyi söylüyor herşeyi anlıyor ama anne demiyor oyuna çevirdim söyler diye ama yok inat mı yapıyor bilmiyorum üstelediğimide düşünmüyorum ne yapmam gerekiyor bilmiyorum
Balyanaklikoalam Deletedmom_72 benim kızımda çok geç anne dedi bana teyze derdi abla derdi ama anne demezdi sonra bir anda demeye başladı
gizem3435 Deletedmom_72 benim oğlum da 19 aylık fazla kelimesi yok. Ama çok erkenden baba dedi. Anne desin diye uğraşıyorum ama bana da baba demeye başladı 🤦😅 erkek çocukları geç konuşuyormuş genel olarak sıkıntı yapmayın. İlk oğlum da 2.5 - 3 yaşında tam anlamıyla konuştu o yüzden bunda biraz daha rahatım.
Aysepoyraz23 Deletedmom_72 hiç zorlama 2bucuk yaşında kızım doğunca kiskancliktan anne dedi benimki ne yaptıysam söyletemedim canı ne zaman isterse o zaman söylüyorlar
elifuslu1002 Deletedmom_72 konuşma problemi yoksa inşallah normal bence bizimki de babayı çok geç demişti aynı 25 aylik
Balyanaklikoalam Deletedmom_72 çok üstüne giderseniz inat eder bizimki istediği zaman soyledi hiç zorlamadm bir de anneler çocukları anladığı için kendilerini ifade etmek için çabalamazlarmiş o yüzden anneden önce baba derlermiş ve onlarla konusurlarmş takılmayın
Deletedmom_72 Balyanaklikoalam çok üzülüyorum etrafdaki insanları da çok takıyorum galiba teşekkür ederim sizlere
gizem3435 Deletedmom_72 bizde babamız çok ilgilenir tam anlamıyla en az benim kadar ilgilidir. Benim de hoşuma gider, bana nefes almaya zaman kalıyor. Çocuğum babaya düşkün olsun sorun değil 🤩
Deletedmom_72 elifuslu1002 kardeşi var emziriyorum zaten lohusalıktan çıkamadım her gören anne demiyor mu diyor canım çok sıkıldı herşeyi anlıyor konuşuyor çok şükür
Nananan Deletedmom_72 benim oğlum da 23 aylık herşeyi anliyor komut alıyor baba dede diyor bazı kelimeleri söylüyor ama anne demiyor birde tam konuşuyor diyemiyorum sanırım yanlız olduğumuz için
elifuslu1002 Deletedmom_72 sıkma olamaz canım canını der elbet çevrende sana ismin ile hitap eden çoksa ondan kaynaklı da ola bilir
elifuslu1002 Deletedmom_72 kasıtlı bir sekilde sen ogretmediğine göre yani sonuçta ismini birinden öğrendi çocuk