aysetkr33 Kubrakaraduman bugün kontrolüm var 40+2 oluyor bugünde gelmezse salı günü 41 de sezaryenle alacak merakla bekliyoruz😀
Ebrugunesss Kubrakaraduman benimde oğlum 37. Haftada doğdu kimse net bişey diyemez bence kişiden kişiye değişir
Menekse- Kubrakaraduman çarşamba günü suni sancı verecek doktor 40+6 oluyorum artık gelmezse sezeryan
Busra5354 Kubrakaraduman hiç birine inanma canım her çocuk farklıdır ve kendine özeldir. Hepsi hurafe yani 🤭🤭
Asyaaygunkaraman Kubrakaraduman kızım 38+4de doğdu oğlum 37+1de doğdu bence bu bebeğin ne zaman gelmek istemesi ile alakali
rumisam Kubrakaraduman kız erken gelir dediler hep 40.haftam gelen giden yok sancı vs de çıkmıyor doktor 42yi de görürüz gibi dedi bana 😅
UmmuHamza Kubrakaraduman Bence cinsiyete bakmıyor bu durum , ben iki oğlumu da 42. Haftada doğurdum , ablam 37-38. Haftalarda doğum yaptı onunda ikisi erkekti.
Kubrakaraduman sevvalcik benim doktorum da muhtemelen 40+3 e kadar son bekliyor ondan sonra suni sancı olmazsa sezeryan inşallah gerek kalmadan gelir 🙏🏻
sevvalcik Kubrakaraduman banada aynısını dedi gelmezse suni deneriz olmadı sezeryan diye bütün herşeyi yaptım doğurmak için 😅😅