Ays-0 Kubrakaraduman benim kız 40+4te geldi suni sancı ile suni olmasa daha dururdu 😂 arkadaşımın oğlu oldu 38de doğurdu bence tamamen bebeğe bağlı, ne zaman geleceğine bebek karar veriyor
16biranneadayi HAvvAHmet inşallah en güzel zamanda sağlıkla gelecek evlatlarımız siz içinizi ferah tutun 🤲🏽 🧚🏽♀️
HAvvAHmet Kubrakaraduman oralara da geliriz inşallah az kalmış sizin de eli kulağında sanırım bi avazda kurtulun inşallah 😍
Aeell Kubrakaraduman o an Hersey bebege bağlı ben oglumu 37 hafta 38e uyumlu dogurdum kızlarım erkn dogdu bırı 22 hafta dıgerı 34 hfta
Sevgikaya1525 Kubrakaraduman yok cnm 1 cm tekti 😀beklerler sabaha kadar anca 3 oldu doktor dedi gelmeye niyetli değil hemen suni verdiler
Kubrakaraduman Sevgikaya1525 iyi bari suni sancıyla doğurmuşsunuz bide ondan sonra sezeryana gitmek beni korkutuyp😂
Booksandcats Kubrakaraduman 2-3 hafta kadar 2 cm açıklığım vardı doğumdan 2 gün önce nişanım geldi ama son hafta alt kemiklerim çok ağrıyordu doğumdan önce ishal oldum bir de karnımın üstü tepsi gibi olmuştu üstü dümdüzdü alttan yuvarlaktı