minkmom_25 Cnsnsns canım benim silik çizgi var hamilesin galiba ama bi kaç gün daha bekle sonra test ver bence 💋
busraergen0 Cnsnsns bence en güzeli Kan testi benim 15 gün gecikmem oldu genede çucuk test yapmadım kan verdim ve öyle öğrendim aklınızda soru işareti de kalmaz
Cnsnsns Bu erken gebelik testide değil acaba erken yapsam daha koyu çıkar mı hemen böyle oldu bir dahaki ay tüp bebek sürecine başlıycaktık mucize gibi oldu 🥹 minkmom_25
Elifjkl minkmom_25 merhaba çatlatma iğnesi in 7 günü ama adetime 9 gün kaldı test yapmazsam net bişey çıkar mı
minkmom_25 Cnsnsns ben kimyasal gebelik geçirdiğim zaman kaset testle negatif çıkmıştı erken gebelik testiyle gayet koyu bi çizgi çıkmıştı elinde varsa yap istersen ☺️ yumurtlamanın kaçıncı günü bugün
minkmom_25 Cnsnsns anladım benimde Regl günüm olmadım ama benim yumurtlama çok geç olduğu için çıkmıyor henüz birşey bana da dua edin kızlar 💋
minkmom_25 Elifjkl ben çatlatma iğnesi vurulmadım ovülasyon testi kullandım. Ama 10günden sonra bakılması daha doğru hatta 14 gün
Seyda2323 Cnsnsns benimde tam regli gününde böyle çıktı bir gün sonra kan verdim 122 çıktı iki gün sonra 370 git gide arttı Suan 12 haftalık olduk olcaz Bence bi kan verin 🥰