Sedef-0131 Kızlar adetime 5 gün var erken test yapsam kesin sonuç alır mıyım 2 gün önce kan verdim beta 2.30 du doktor gebelik yok dedi ama kimiside bekle erkendir yükselir gebelik hiç olmasaydı değer 0’larda olurdu dedi ne yapmalıyım
Lunapark Sedef-0131 yumurtlamanın üzerinden 8 gün geçince yapmışsınız sanırım bşraz erken olduğu için kanda hemen çıkmamış olabilir.iki gün sonra tekrar ilk idrarla yapın daha koyu ve daha erken ikinciyi çizgiyi görürseniz pozitif olmuş olur bence .Ben de çok fazla test yaptığım için nerdeyse uzmanlaştım .Umarım gönlünüzce ilerler 🌸bir de şu da var 10 gün geçince bile silik çıkabilir çünkü ilk gğnler iki katına çoksa bile hemen artmış olmuyor beta .örneğin sizin değeriniz için şöyle ilerleyebilir tahminen 2.30-6-12-24 daha sonra yükselişler daha fazla olacak ama 🌸 Dün başka bir başlıkta yazmıştım bunu sizin için umarım bugün koyulaşma artmış olur
Yildirim35 Sedef-0131 acele edip bence hiç modunuzu düşürmeyin adet gününüze az kalmış bekleyin en azından adet gününüzü 🙏 inşallah güzel sonuçlar alırsınız
Lunapark Sedef-0131 erken gebelik testiniz var mı,yaptınız mı.merak ettim.Biraz erken ama iki gün önceki testini şimdi gördüm silik de olsa baya çıkmış umarım hatalı değildir🌸
Lunapark Yani sizin testinizden iki gün geçmiş oluyor zaten fakat beş gün varmış daha, varsa çıkar ama silik olabilir yine,benim silikti beş gün varken.Tabi koyu çıkanlar da var deneyin bence 🙏
numix Ben adete 4 gün kala erken gebelik testi yaptım ve belli belirsiz çizgi ile öğrendim. Ama en iyisi adet günü yapmak 🤭
Lunapark Sedef-0131 hayırlı olsun benim de böyleydi iki günde bir kan vererek takip edebilirsin ama şuan için erken regl gecikene kadar testi yapabilirsiniz böyle.herhangi bir sağlık probleminiz yoksa tabi ama varsa şimdiden kan ve doktor takibine başlayabilirsiniz sanırım.umarım sağlıklı ilerler🌸🙏
Sedef-0131 Lunapark şu şekilde anlatayım hamilelik düşüncesinden önce randevu almıştım kadın doğumdan sonra böyle bir durum olunca çok iyi denk geldi dedim yarın randevum var yarın adete 4 gün kalmış olacak belli olur mu kanda veya ultrason vs
Lunapark Sedef-0131 varsa artık belli olur diye düşünüyorum biraz düşük bir değer olur belki ama çıkar bence 5 ten yukarı.bir de ümit vermek mi oluyor bilmiyorum böyle yazınca ama ben bşr seneden fazla yaptım bir defa bile böyle çıkmıyordu hamile olduğum ay ilk testim aynı sizinki gibiydi ama bir önceki ay da böyleydi iki gğnde bir yapmıştım koyulaşmak yerine rengi silikleşmiştir ve regl günü ve sonrasında oldu bu yani ilki kimyasalda ikinci ay hamilelik sağlıklı ilerledi.Yani maalesef kimyasal durumu da sık yaşanıyor yakın çevrenizden hiçkimseye paylaşmadan yalnızca eşinizle beraber takip etmeye başlayabilirsiniz bence.Umarım sağlıklıdır 🥰
Lunapark Sedef-0131 ultrasonda değil de kanda belli olur.şuan için ultrason yerine iki gğnde bir kan vererek ya da iki gğnde bir evdeki testlerle koyulaşmaya ve koyulaşma hızını takip edebilirsiniz.sağlıklı bir gebelikte idrar testi de takibi güzel gösteriyor bence.Daha erken koyulaşıyor ve her gün bşraz daha kormızlaşıyor🌸
Dlkkdr6431 Bende aylarca deneyip negatif görünce üzülüyorum sonra böyle pozitif testleri görünce çok mutlu oluyorum rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın amin
Lunapark Lunapark tabi pıhtılaşması olan gebeler direkt doktorla başlıyorlarmış sanırım embriyonun tutanabilmesi için ilaç kullanılıyormuş.Eğer öyle bşr durumunuz yoksa sabırla ve heyecanla regliniz geciktikten bir hafta sonra keseyi görmeye gidebilirsiniz.😍
Beyzadrs Sedef-0131 ben hamile kaldığım ay her zamankinden geç yumurtlamıştım hatta farketmiştim çünkü çatlama zamanı hep ağrım olurdu. Regle iki gün kala testim negatifti, regl günüm silik çıktı. Sizin de yumurtlama döneminiz geç olduysa hemen çıkmayabilir bence reglinizin ilk gününü bekleyin