bende çarşamba günü akşam gittim hastaneye sancılarım vardı ve 5 dk aralıklarla düzenli bir şekilde geliyordu nişanımda düşmüştü hastaneye gittim alttan muayene ettiler 2.5 cm açıklık vardı ve bebeğin suyu bitmişti direk doğumhane yatış verdiler yürümek yasak tuvalete gitmek yasak yemek yiyemiyorum nst ile yatağa yapıştırdılar resmen sunni sancı verip bana hareket etme diyorlar o acıyla ben nasıl hareket etmeyeyim neyse işte bebeğin kalp ritmi bozuk diye baya bekledik 12 saat yatağa yapışık şekilde resmen sancı ile kıvrandım artık sesim kısılmıştı dişlerimi sıkmaktan dişlerim ağrıyordu hemşireyi çağırın diye bağırdım alttan muayeneyle 8 cm açıklığa ulaşmış doğumun başladı dediler hemen başlattılar yarım saat içerisinde doğdu bebeğim ama kesik attılar ve 1 saat dikildi ne oturabiliyorum ne yürüyebiliyorum doğum esnasında hissetmiyorsun ama doğumdan sonra uyuşukluk gidince acı veriyor ve bu an ben de tramva olarak kaldı belki Allah bilir daha ne zaman çocuk yaparım korkunç bişey herkesin aynı değildir tabi herkesin farklı doğum anı gerçekleşiyor benim bebeğimin suyu bitmemiş olsaydı kalp ritmi bozuk olmasaydı belki bunları yaşamazdım