Nazo77 Esraern03 tabi canım alabilirsin alet zaten iğnesi cihazı birde bant gibi birşeyi var kolay kullanımı
Haco Esraern03 evet bende öyle düşünüyorum yok diyorlar bebeklerin kilo alacagı şeyler veriyorlar bende palavraaa hiçte bile
Nazo77 Haco ailede var mı ikiz😅banada ikiz diye çok dua edildi senelerce düşünmedim herkes olmadığını düşünüyordu ultrasonda ilk tek gördüm diye sevindim şükrettim dördüz için hile dua eden olmuştu hahaha ama ailede yok.
Haco Nazo77 var babannem ve anneannemin olmuş hep cift cift bende onlara cekmişim sanırım annem öyle diyor babamda diyorki Hacer hep toptan almayı cok sever cocuklarıda toptan aldı 😂😂
Nazo77 Haco bebeğe kilo aldıran şeyler protein, kalsiyum,çiğ kuruyemiş,meyve sebze, tahıllar vs karbonhidrat hariç herşey diyebiliriz yani karbonhidrat bize kilo aldırır 😅istesenizde diyetisyen sağlıklı şeyleri kesmez
Haco Fat04 benim gittim 6 haftada dedi iki kese görünüyor insallah biri kaybolur tedavi oldugum için cogul gebelik istemedi ama benim azimli evlatlarım ikiside tutunmuş maşallah cift yumurta ikizleri hemen keseden belli oluyor ama tek yumurta bebegin oluşmasıyla ancak belli oluyormuş
Haco Nazo77 valla bende diyorum bu yaptıranların hepsi zorunlu yapmak zorunda bilmedigim teksey hiçbirsey bilmedigimmiş 😂😂
Haco Nazo77 benim daha cok yeniler hangisi hangi zamanda yapılacak bilmiyorum ama yaptırmak iyi mi kötü mü onuda bilmiyorum bazıları yaptırıyor bazı yaptırmıyor bazıları folik asit bile kullanmıyor ne bilim bende doktor ne derse hepsini yapıyorum 9 yıl bekledik bu bebişlerimizi cok araştırıp kafamıda karıştırmak istemiyorum doktor ne derse onu yapıyorum
Nazo77 Haco Valla benim ikili üçlü testler zamanı geçmişti detaylıya yakındı hamile olduğumu öğrendiğimde 18den sonra ilaç kullanmaya başladım.Detaylı ultrason yaptırdım sadece yapan kadın profesördü tansiyonuna dikkat et dedi sadece kilodan dolayı.Şeker yüklemesi içime sinmedi takip yaparım dedim yaptırmadım.Tetanozdanda aile sağlığı merkezindeki ebe beni kıllandırdı ondan yaptırmadım ama son 5 yılda birkez oldum tetanoz tek doz 5 yıl koruyucuymuş ondan yaptırmadım.Yine çocuk düşünürsem yaptıracağım tekşey hamilelikten önce tetanoz olur sanırım.