Fat04 Kızlar benim gibi olan var mı acaba hamile kaldıktan sonra geceleri hiç uyumayan gündüzleri uyuyan saat olmuş bilmem kaç ve ben hala uyamıyorum ve tüm dengem şaşmış durumda 3 aylığım ve 3 aydır da bu böyle benim gibi olanlar var mı uyumayan
Gzm34 Fat04 hamileyken bende de uyku sorunu oldu ama şimdi bebekle istesem de doğru düzgün uyuyamıyorum, hatta şuan besledim gazını çıkarıyorum oğluşum kucağımdayken yazıyorum. Bebek olunca cidden uyku yalan oluyor uyuyabildiğiniz kadar uyuyun:)
Fat04 Betul-97 off evet bana da öyle diyor eşim görümcelerim şimdi uyu sonra istesen de uyuyama sın diye ama elimde değil
Betul-97 Fat04 Şöyle kesintisiz bir 4-5 saat uyusam ne güzel olurdu🥹🥹 Neyse insan uykusuzluğa da alışıyor
Esraern03 Fat04 ben evlendıgımden berı duzene oturtamadım hamilelikte daha da çığrından çıktı bebek doğunca görerız artık napalım😂
Ebru_ebru Fat04 evet mide bulantısı uyutmuyor ilaç alınca direk uyumam gerekiyor aslında ama sabahları geç kalkıyorum biraz 😂😂
Defne112 Sacmlaayin yatın uyuyun☺️ mecburi nobetteyimdogunca zaten ayakta olacaksınız tadını çıkarın ne kadar uyursaniz o ksdar iyi uyumuyo şimdi asla o zaman gelince gözünüzü yataktan alamayacaksiniz🫣
Ebru_ebru Esraern03 bende uyuyorum hatta bazen arada da gidiyorum eşim diyor bu çocuk tembel olacak uyuyorsun maalesef yemekte yapamıyorum yiyemiyorum o yüzden değişik bir düzen oldu 😂