Kelebek27_ Zeynepkab yani şöyle pozitif demek için en az 5 olmalı ama sizin gebeliğiniz geç döllenme ile oluşuyorsa atıyorum 5 gün sonra baktığınızda pozitif görebilirsiniz. Döngünüzü siz daha iyi bilirsiniz. O yüzden gecikme devam ederse kan verin tabiki
Sevda_Kygsz Zeynepkab Instagram’dan bulduğum profesör doktorlara mesaj attığım da onlar bile net cevap vermedi bana zamanla göreceğim😂
Zeynepkab Kelebek27_ Ekim 27-28-29 aralığında yumurtamın çatladığını düşünüyorum ovulasyon yaptım üç günü de değerlendirdim 28 de oldum diye var sayarsam şuan 16 gün olmuş bu şekilde bu ay ki durum yükselir mi yinede
Zeynepkab Kelebek27_ bugün lekelenmede oldu adet değil ama adet olsam anlarım bel ağrısı da var sürekli tuvalete de gidiyorum
Kelebek27_ Zeynepkab ben 10 gün sonra pozitif görmüştüm. Sizinki biraz geçmiş. Olmama ihtimali daha yüksek gibi duruyor 🙄
Sevda_Kygsz Kelebek27_ benim ki büyük ihtimal çok yeni çünkü ben 5kasim da yaptığımda negatif sonuç aldım belki de 5inde yaptığımda çok yeniydi çıkmadı bilmiyorum bekliyorum sadece biraz zaman geçmesini
Sevda_Kygsz Kelebek27_ ben 5 Kasım’da test yaptigimda negatif sonuç aldım yaptığımda çok yeniydi gözükmedi yada 5 kasımdan sinra hamile kaldım ay hiç bilmiyorum ya 🥺
Melek38_ Sevda_Kygsz yok canım yani o kadar beklemeye gerek yok 1 - 2 güne hormonun yükselip yükselmemesinden belli olur zaten 😅