Evet hanımlar 🤗 2 sene 2 gün önce gerçekleşen sezaryen doğum hikayeme başlıyorum. İkinci çocuk olunca buralara yazmak biraz geç oldu galiba. Neyse ikinci gebeliğim tamamen beni tongaya düşürdü çünkü hep daha kolay olacak sanmıştım ama navv navv olmadı öyle dokuz ay kustum bide ağzımın tadı gitti daha geri gelmeyecek diye çok korkulmuştum neyseki geldi 🥳 mide bulantısı hapı kullandım hep ona rağmen kustum. İçmesem su bile içemiyordum. 61 ile hamile kaldım 65 ile doğuma gittim. Kilo almak isteyip alamadığım yegane zamandı benim için 😅 yedi buçuk aya gelene kadar bebekte bi sıkıntı olmadı daha sonra kilosu bi hafta az çıkmaya başladı ve sona kadar hep öyle devam etti doktorum 37. Haftada alabiliriz beslenemiyorsa dısarda daha iyi beslenir dedi ama kan akışını dinledikten sonra 38.0 a kadar bekledi 9.11.22 ye sözleştik ve ela ela diyerek hastaneye eşim,kızım ve ablamla gittik ve yatışım gercekleşti. İkinci doğumlarda insan hep geride kalan çocuğuna yanıyor hep onu düşünüyor. Benimki süreçte hep yanımızda her hastane kontrollerinde kardeşine bakan karnımı seven olduğu için babası ile mutlu mutlu beklemiş beni 😍 ameliyata saat 12 de girdim kapıda beni kasap önlüklü bi abi aldı bendeki şoku siz düşünün 😅 aldı ve 2 ameliyathane odasına götürdü hazırlamaya başladı neyse konuşkan bi abiydi beni rahatlatmak için baya uğraştı anestezi doktoru geldi ki ilk doğumu da aynı hastanede yaptığım için aynı kişiydi iğne yaptı sırtımdan inanın korkulacak gibi değil. Doktorumda geldi 12.20 de kızımı bana kavuşturdular. Şükürler olsun. Hep böyle dua ettim o an Allahım şükürler olsun. İnsan o anda sürecin bittiğine öyle şükrediyordu anlatamam. Bebeğim 2.400 gram doğdu nefes alımı iyi olduğu için kuvözde yatmadı. Hemen yanıma getirip ten tene temas sağladılar öyle müthiş bi anki hani ikinci çocukta heyecan olmaz demeyin aynısı ilk bebeğin gibi oluyor tarifsiz bi an ve duygu oluyor. Bebeği çok bekletmediler orada benimde dikişim yapıldı odaya götürdüler. Bebeğim ve ben aynı anda odaya geldik. Büyük kızım heranında bulunmuş üstünü giydirirlerken yanında imiş. Rabbim her isteyene nasip etsin inşallah. Şimdi buraya döndüm çünkü küçük kızımda abla olacak inşallah 🤗 tecrübeli anne olarak dönüş vakti gelmiştir.😂 sağlıcakla kalın♥️