Sevgikaya1525 Kızlar ayın 13 yani yarın adet tarihim yani 5 gün varken ben ayın 8 de beta verdim 34.5 çıktı ayın 10 da tekrar verdim 72.45 çıktı ve bugün yeniden kan alındı sağlık ocağında fakat sonuç çıkmadı halla sizce beta ya göre sağlıklı gebelik mi
mrp2023 Sevgikaya1525 yükseliş güzel canım bence 5-6 gün bekle öyle ver bi daha test tam net bi artışı gör
Gizem1504 Sevgikaya1525 2 katı artış olması bekleniyor 34ün 2 katı 68 sizinkide 72 artış iyi bencr kaçta vermştiniz
sweetmom_ Sevgikaya1525 betan sağlıklı bir şekilde artmış maşallah. Sağlık odası ertesi günü gösteriyor sonuçları. Hayırlı olsun
Aslaninannesi_ Sevgikaya1525 canım bir artış görmen yeterli daha verip takip edip kendini strese sokma doktoruna git folik asit falan başlasın
Sevgikaya1525 mrp2023 işte yine 2 gün geçti sağlık ocağı istedi bu sefer yoksa bekleme taraftarıyım ayın 26 da direk kadın doğuma randevu almıştım cnm
Sevgikaya1525 Gizem1504 saol cnm evet bugün tm adet tarihim daha sonuçlarda çıkmadı ya dün geceden beri durmadan bakıyorum
Sevgikaya1525 Aslaninannesi_ folik asit başladım yani geçen ay gitmiştim doktorum yazmıştı hamile kalmam için hamileyim çok gzl Bi folik asit olduğu için devam ediyorum ama işte asıl sorun sürekli kan almaları dün sağlık ocağı kendisi arayıp istedi kanı bende mecbur gittim halla da çıkmadı sonuç
Aslaninannesi_ Sevgikaya1525 dediğim gibi sürekli verirsen arttı mı azaldı mı strese gircen bebeğin etkilenecek sen ağır kaldırma bir yerlere uzanma güzel beslen Allah’ın izniyle bir şey olmaz
Sevgikaya1525 Aslaninannesi_ inşallah cnm hemde çok stres yapıyorum ya Bi iştahiö açıldı anlatmam kaynanam yaptıkça gönderyr bende yiyorum ilk hamileliğim zamanlarından kayınvalidemin yemeklerini beğenmedim ama bu hamileliğimde öyle gzl geliyor ki 🥰ya bide kuzum bugün norml adet günüm ve sancım var norml mi
Aslaninannesi_ Sevgikaya1525 evet benim kasıklarım adet olacak gibi agrıyordu 3 gün geciktim test verdim 94 çıkmıştı 2 gün sonra yine ver dedi verdim 331 çıktı daha verme dedi 1 hafta sonra keseyi gördük . Rabbim tamamını erdirsin inşallah 🙏
Sevgikaya1525 Aslaninannesi_ amin cnm sağlıkla kucağımıza alırız inşallah ben ayın 26 aldım çok mu geç cnm
Aslaninannesi_ Sevgikaya1525 çok geç değil ama bu süreçte ağır işten kaçın bol bol dinlenmeye ve sağlıklı beslenmeye bak
Hatice-1233 Sevgikaya1525 acilde de yaptırabilirsiniz ben acilde öğrenmiştim ayrıca takip zorunluluğu yok bence Allah’a güven ve teslim et olacağın önüne geçemezsin
Sevgikaya1525 Hatice-1233 ilkini hastanede veridk acilde doktor bize adet daha var 2 gün sonra bakın dedi tm dedik sonra p tesi sağlık ocağı aradı sevgi test yapmışsın kaydı oluştrcz gel dedi gittim dedi ki Bi test yapalım yükselişe öyle kaydı yapalm artık tm dedim yoksa tabi ki herşeyi bilen nasip eden Allah inanın ztn 7 aydı olmuyordu artık kendimde sorun görmeye başladım korkmuştum oğlumun ve benim eşimin dualarıyla oldu ama en çok oğlum 3.5 yaşında o dua ediyordu allahım benim kardeşim olsun ben çok sevecem derdi gelip karnımı öperdi hamile olduğumu öğrendiğimden beri her gün öper kurban olduğum🥰