Busra2110 ezooezz benim kocam da devrim diyor ama ufak bi sıkıntı var ikşmizin görülleri çok farklı malesef fideli duysa hiç tutamam ☺️😂
MervEslinArden Rusapolat Telafuz zor diyor, 2 sene önce Diyarbakır da gidip dualar edip ziyaret etmiştik içimden hep bi oğlum olursa ismini koyucam diyordum, gerçi gene koyucam ama sadece kulağına okunacak kimliğe diğer ismi olcak
Bnguuu_102 akkaya_1234 canım çocuğa Muhammed ismi koyun ama öyle seslenmeyin diyorlar çocuğa kızınca peygamber efendimize saygısızlık olmasın diye 🌹🌹🌹
crazyymom Bnguuu_102 güzelmiş baktım anlamida güzel bu favorilerimin arasında dursun teşekkür ederim 🌸
bisbis Ozgeanne yaa çok tatlı güçlü demek zatn ismın anlamı şuna hamıleyım Barlas mı aybarsmı çok arada kaldım. Eşim Barlas olsun dıyor . Buarada oğlunuzun şansı bahtı açık olsun 💕
Ozgeanne bisbis Allah razı olsun inşallah tüm evlatlar sağlıklı ve kaderi güzel olsun iyi insanlar ile karşılaştırsın amin 🧿 siz de sağlıkla kavuşursunuz inşallah ❣️
Dilarabozdemir Belgiin bence çok güzel Asaf çok yakın akrabamızda olduğu için elendi ama olmasaydı kesin asaf koyardm
theteacher Benim aklımda olan isimler bunlar ama en çok Ulaş’a yakınım. Ulaş Can Kağan Yalın Özgür Özgün