myangelson Muzikcianne Efe, Ege, Görkem isimleri hoşumuza gidiyor bizim de bir de eşim Egemen duymuş o da güzel diyor 😅
Sazenin Muzikcianne siz sevdikten sonra yine koyabilirsiniz 😅 benim yakın arkadaşım olsaydınız çok sorun etmezdim
Minikfasulyem_1 Muzikcianne ay bende kerem ismini çok seviyorum benimde adım aslı ☺️ aslının küçük keremi olsun istiyorum 🫠 yamanla kerem arasında gidip geliyorum
DryStr @Muzikcianne z oğlumun adını nasip olursa Alpar katacağız anlamı eski oğuzlardan geliyor Yiğit, kahraman cesur demek☺️
semi29_ Muzikcianne Biz Altay ismine karar verdik anlamı da duruşu da çok güzel hem de eskilerden öz Türkçe bir isim 🌸
Rusapolat MervEslinArden ne konuda ikna olmuyor ki yardımcı olabileceğim bir nokta varsa seve seve olurum🌸
Rusapolat Muzikcianne Müslümanlık peygamber efendimizle birlikte peyda oldu. Onun öncesinde hristiyanlık ve Yahudilik zaten ortadaydı. Ve bilinen bütün peygamlerler de birbirlerinin atası konumunda o yüzden yahudi peygamber diyip es geçmek olmaz ki. Sonuçta hepsine iman getiriyoruz 🫶🏻
Muzikcianne Rusapolat Ahd-i Atîk’e göre Elyesa’, milâttan önce VIII. yüzyılda İsrâil Krallığı’nda yaşayan Şafat’ın oğludur. Tanrı’nın emri üzerine peygamber İlya (İlyâs) tarafından kendisine halef olarak seçilmiştir. Diyor internette, bir daha düşünün derim
Rusapolat Muzikcianne Elyesa bizim peygamberlerimizden birinin adı. Ben İslami açıdan düşünerek koyuyorum. Yoksa bir çok ismin o şekilde bir çok anlamı var. Kendim de ilahiyatçıyım büyük hocalarıma danışarak onay da aldım. Niyeti baz aldık diyelim. Ama bilgilendirme için de ayrıca teşekkür ederim 🌸
CanH2O Ben de oğlumun adını Fidel koyucam, görüşümüzden kaynaklı ve çok kullanılan bi isim değil ama buralara gelene kadar neler çektik bulamadık 🫠
ezooezz CanH2O birkaç kişi de duymuştum çok güzel bir isim . Biz koyamadık eşim toplum baskısına takılıyor biraz. Umarım bir gün… ✌🏻✊🏻