Esra3890 Merhaba bayanlar 12 haftalık hamileyim doktorum elevit ve devit 3 verdi bu elevitte domuz jelatini falan yazılmış burda okudum varmı öyle bişey birde çok büyük yarısını zar zor içtim ama gerisini içemiyorum çok bulantı yapıyor bogazımdan gitmiyo herkeste iç zorla kendini gerekli onlar diyo benim hiç bulantım olmadı şimdiye kadar ondan düzenli besleniyorum herşeyden yiyorum zaten içmek mecburimi bunu acaba kan degerlerimde iyi çıkıyor diger ay kontrolümde söyliycem doktora ama benim gibi olanlar varmı merak ettim
Gzemguness Esra3890 o vitamin bebeğini besliyor bebeğinin ihtiyacı var ek gıda takviyesi sana yaramıyor zaten ilaç
mcansum Esra3890 decavit iç canım sağlık ocagında ucretsx veriyorlar boyut falan aynı ama domuz jilatını flam yk onda.. ama vitamın al cok iyi oluyor ben kullanıyorum alısıyorsun basta bende ıcemıyordum kusuyordm ama ıkıye kırıyorum zorlanınca bazen
izmirmasali35 Esra3890 evet doğru dr bana da vermişti içeriğinebaktm ve sordum olabilir dedi sağlık ocagı decavit verdi dedim onu kullan o zaman bende bundan sonra onu yazayım desi hastalara🤦🏻♀️