taurusbaby Arkadaslar burda yıllarca bu uğurda umut eden insanlar var ve HER gebelik testine BEMBEYAZ TEK ÇİZGİ OLMASINA RAĞMEN görüyorum canımmm hayırlı olsun canımmmm yazanlara şunu söylemek istiyorum: bilerek mi yapıyorsunuz ya da zevk mi alıyorsunuz?
BusrAsil2019 taurusbaby niye bilerek yazsın bundan ne gibi bir çıkarı olacak ki insanların. Saçmaladınız bence.
cansu_dgn taurusbaby kimsenin görmediği çizgiye gördüm yazacağını sanmıyorum ya görenler yazıyordur bence.. Çünkü burada herkes aynı dertten muzdarip ve kimse kimseyi yok yere ümitlendirmez bence.. hem ellerine ne geçecek böyle yapınca 🤷🏼♀️
Nananan taurusbaby bend size anlam veremiyorum hem paylaşıyorsunz hemde yorum atanlara tavır yapıyorsunuz görüyorsa hayırlı olsun der ne diyecek ne demesini bekliyorsunuz ki
Innerglow taurusbaby bende çok denk geliyorum bende test attım hiç silik çizgide yoktu var bi kaç gün sonra tekrarla diyen çok oldu hayalet çizgiyi yada kuruma çizgisini var diyen çok oluyor o yüzden gerçekten belli değilse bişey yazmıyorum ben bazen ben göremiyorum ama var diyorlar şaşırıyorum
taurusbaby BusrAsil2019 görmedikleri bi şeye var diyerek ne amaçlıyolar karşıdaki insana umut vermek bu kadar kolay mı yoksa dalga mı geçiyosunuz
GirlandBoy_Mom taurusbaby şahsım adına konuşmak gerekirse olmayan bi şeye hiç bi zaman var demedim bilerek neden yazsınlar ki canım ayrıca bu platformda ne gibi çıkarım olabilir veya çıkarımız olabilir
taurusbaby cansu_dgn yani ben bariz olmayan çizgiye ben görüyorum yazanlara o kadar rastladım ki ve anlayamıyorum gerçekten
taurusbaby GirlandBoy_Mom siz dememiş olabilirsiniz ama gerçekten o kadar gördüm ki bembeyaz tek çizgiye var diyenleri
BusrAsil2019 taurusbaby kendince psikolojik problemlerin var senin belli. Yoksa neden insanları bu gözle görüp kafada kurasın ki korkunç. Geçmiş olsun 🙋♀️
GirlandBoy_Mom taurusbaby yani bilmiyorum onları ama şimdi düşünsene sen testini atıyosun o anki sevincini paylaşmak için bende sana yazarımki evet var arkadaşım görüyorum hayırlı olsun diye bunlar gayet normal şeyler ama yoksa da yok derim evet bazıları çok saçmalıyor denk geldim bi kaç sefer
taurusbaby Innerglow yani ben o kadar çok rastladım ki gerçekten çok şaşırıyorum bembeyaz tek çizgiye var yazıyolar karşıdaki insan neler yaşıyor bilmiyolar ama
Innerglow taurusbaby aynen öyle bana da kaç kere var kan ver dediler iki gün sonra regli olunca ağladım umutlanmıştım
taurusbaby GirlandBoy_Mom tamam sevineyim diye var dedin ama yokmuş yaşadığım üzüntüyü düşünebiliyor musun
GirlandBoy_Mom taurusbaby bunları göze alarak atıcaksın ozaman canım burdaki herkes öyle atıyorum test resmi attım bana dedilerki var tekrarla vs kan verdim ama negatif kalkıpta yorum yapanlara ne diyebilirim yalancı pozitif olayı çok var şuan
GirlandBoy_Mom taurusbaby evet insan umutlanıyor ama destek amaçlı yazıyorum ben yoksa ne işim var neden yazım
taurusbaby GirlandBoy_Mom ben hamileyim zaten böyle bi durum da yaşamadım ama burda insanların birbirini kandırması gülünç geliyor