Yusufemirinannesii Kızlar merhaba 37. Haftamdayım ve aşırı derecede bel ağrısı çekiyorum var mı benm gibi olanlar ?
MomBse Yusufemirinannesii bende de var o canım belim kopacak gibi bıçak saplanır gibi oluyor kemiklerimiz Doğuma hazırlandığı icin galiba
Alyaveannesi Yusufemirinannesii hemde nasil agliyorum resmen agridann topalliyorum bile geceleride cok zor uyuyorum😒😒
Zbyde Yusufemirinannesii bende de çok ağrı var bugün gittik doktora nst ye girdim bebek uyudu sancı flan hiç bise yok 😔 39.hafta gel dedi bu bebek doğar mi die düşünmeye başladım
Yusufemirinannesii MomBse Galiba canm onun için acile bile gittim yapıcak bişey yok bi kaç hafta çekeceksin dedi 🥴🥴
Smye Yusufemirinannesii MomBse Alyaveannesi kızlar fizyoterapistim bende topallıyorum ve daha 34. Haftadayım normalde korktuğun için hiçbi uygulama yapmamıstık belime ama kadın doğumcu içeri topallayarak girince dedi sana nolmus hemen lokal ozon yaptır diye 3 gündür rahatım yaptırdım hiçbi zararı yok içiniz rahat olsun dedi daha kötüye gider Doğumu bile zorlar hemen tedavi
Yusufemirinannesii Alyaveannesi valla bende geçen gece dayanamayıp ağladım artk kalktm 5 gibi duşa fln girdim yorgunluktan bayılmıştım artk
MomBse Yusufemirinannesii bende öyle ilk defa belden vurmaya başlayınca doğum sancısı gibi sanmıştım ama nafile çekecez mecbur az kaldı inşaAllah
cemre27 Hanımlar benim bağırsaklarım çok hareketli bugünlerde doğum habercisi olabilir mi sizde hangi belirtiler var
Yusufemirinannesii cemre27 yok canm bnde sadece aşırı derece bel ağrısı birde vajinamda ağrı oluo kramp gibi
Mervekaya Yusufemirinannesii süpürge yaparsam çok şiddetli agri giriyor onun disinda rahatim cok şükür
Tubaagbut Yusufemirinannesii bende 30 haftalığım oturduğum yerde bile belim kopacak gibi ağırıyo çok kötü
Yusufemirinannesii Tubaagbut benimde öyle valla oturunca ağrıo kalkınca ağrıo yatınca ağrıo napcamı şaşırıyorum bazen 🤦♀️
Yusufemirinannesii Ssraa Allah kolaylık versn ama bence şimdiden magnezyum ağırlıklı şeyleer tüket sade maden suyu muz ya da takviye magnezyum ilaçları var onları kullanabilirsn ilerisi için daha rahat edersin
Smye Yusufemirinannesii o3 gazı yanı nefesimizle aldığımız oksijen gazını bele ağrılı noktalara enjekte ediyor fizik tedavi doktoruyla görüşün muayene olmadan sorun yapıyo musun diye ay bel agrısı ne zormuş yıllardır kimseyi anlamamısım ben 3 yada 5 seans şeklimde yapılıyor bu arada