Starkmama21 Baby_B bende merak ediyorum bu gün 21 haftalık oldum çevrem haftadan anlamıyor ayı soruyor o yüzden merak ediyorum heryerde başka şeyler çıkıyor
mcansu Baby_B 21de 5. ayın içinde oluyorsun 22de 5 ay doluyor 6ya dönüyorsun Bizde cuma günü 22 olucaz 🌸
gezentianne Baby_B Her 4 haftayı 1 ay hesaplarsanız hamilelik 10 ay oluyor😂 4.5 aylık demek daha iyi . 4.5 5 e doğru gidiyoruz diyin
mervemsiii08 Canım hesaplama şu şekilde 21 hafta isen bunu 4 ‘e böl bu şekilde kolaylıkla hesaplama yapabilirsin 🌸🌸5,5 aylıktan gün almış oluyorsun🌸
Baby_B mervemsiii08 tesekkur ederim Tablo gorselleriyle hesaplayinca 22.haftada 6 aylik yaziyor cunku 😀Kafa karistiriyor
Aserpil mcansu her ayı 4 hafta hesaplarsak. 20. Haftada tam 5 aylık. 4 hafta sonra yani 24. Hafta 5 ay bitmiş tam 6 aylık oluyor.
mcansu Aserpil ama 4 hafta hesaplarsak her ayda 2 günlük açık oluyor ya 4×7=28 ama ay 30 gün olduğundan 21. hafta bittiğinde tam 5 aylık 22+0dan itibaren 6dan gün almaya başlıyor
Aserpil mcansu ozaman ay olarak değilde hafta olarak heraplamak daha iyi mesela biz bugün tam 19 hafta olduk. Yani 4 ay 3 hafta bitti . Bir hafta sonra tam 5 aylık olucak
mcansu Aserpil zaten doktorlar falan ay olarak değil hafta olarak değerlendiriyor haftasına uyumuna vs bakıyorlar çünkü 1 ay 4-4.5 hafta ediyor ki bebekte her hafta gelişim bambaşka oluyor o 1 ayın içinde Post sahibi ay olarak ne kadar dedi diye ay olarak yazdık
Aserpil mcansu yok o anlamda söylemedim hani ay döngüsüne göre bir ay değilde tam 4 haftayı 1 ay diye hesaplamalıyız diye dedim