anneeolmkkk 2Princess1Mom bende aynı marka erken genelik testi yaptım 2si negatif bir tanesi pozitif çıktı umarım pozitiftir yaaa
2Princess1Mom anneeolmkkk Erken gebeliğini denemedim hiç onun. Erken ya Awox yada Days doctor var buralarda. İnşallah pozitiftir kuzum. Hala adet olmadıysan bi kan ver istersen en doğru sonucu orada alacak gibisin 🙏
_Feslegennn__34 2Princess1Mom canım bende bu testten yaptım bugün bugünle 4 gün gecikmem vardi yaptığım gibi çıktı çizgi bazıları yalanci diyor sizin öyle olmadş degıl mi
2Princess1Mom _Feslegennn__34 Hayır canım yalancı pozitif görmedim ben hiç. İlkten hiç birşey yok gibi oluyordu sonradan çıkıyordu çizgi. 5 sene önce de bu testle öğrendim 😊
_Feslegennn__34 2Princess1Mom ben idrarı damlattıgım gibi hemen çıktı gittıkce koyulaştı ama bazıları yalancı pozitif gördük diyınce sevınemedım hala bakalım bütün belirtiler 4 gün geçikme var hayırlısı
ezoocum anneeolmkkk asla güvenli değil bana yalancı pozitif çıkardı bunda pozitif görünce awox ve prodoctor yaptım ikisi de negatif çıktı ertesi gün yine bu üçünü yaptım bu sefer üçü de negatif çıktı yanlış sonuç gösteriyor yani
anneeolmkkk ezoocum ama awox için çok iyi yorumlar duydum birde innovita markası suan bu markanın ovülasyon testini kullanıyorum çok hassas gerçekten
ezoocum anneeolmkkk doğru diyorsunuz awox gerçekten güzel gebeliğimi awox ile öğrendim ve çok hassas test testi yaptıktan sonra kan verdim 27 ile öğrenmiştim oldukça düşük betada bile sonuç gösterdi
Gebeliksurecim anneeolmkkk ben softec ultra early markasina cok sasirdim hem fiyat uygun hem aninda cikardi ogrendimde beta 18 di
2Princess1Mom _Feslegennn__34 Gecikme varsa sanmıyorum yalancı pozitif olduğunu canım. Kaset test denesen bile çıkar 😊