Merveordukaya 7 haftalık hamileyim sağlık ocağında tahlillerimi yaptırdım tsh değerim yüksek çıktı bebeğime zararo olur mu perşembe günü doktoruma gideceğim
1aleyna_ Merveordukaya dahiliyeye yönlendirir muhtemelen korkma hamilelikte 2.5 altı olması gerekiyor tiroit ilacı başlatıyorlar bende kullanıyorum en başından beri şuan 33 haftalığız 🌸
Esraacar12 Merveordukaya bende de yüksek çıktı doktor kontrolüde her ay kan tahlili istedi değerlere bakmak için şuan 1 ay var doğuma değerlerim normale dönmüş belli bir oranı var o oranı geçmediği sürece takip isteyebilir bunu da iç hastalıkları doktoruna yönlendirmesi gerekiyor iç hastalıkları doktoru bakıyor
aslzyn44 Merveordukaya bende 7 haftalık hamileyim çatlatma iğnesi vuruldum 11 Ken sen bianda 15 e çıktı 7 haftalık oldu anca 10 a düştü bende çok korkuyorum bişey olur mu acaba diye size ne dedi aile hekimi
ocak-94 Ben de haşimotoyum başından beri kullanıyorum hamilelikte tiroit değerleri çok önemli asla 3ü geçmemeli geciktirmeden dahiliyeye gidin lütfen
Merveordukaya Beni aile hekimi korkuttu doktoruma gittim korkulacak birşey olmadığını söyledi dahiliye doktoruna yönlendirdi orada tekrar tahlillerim yapıldı ve şuan ilaca başladım 1 ay sonra kontrol