Semaen Kızlar 34 haftalıgım bugün kontrolde suyumun fazla oldugunu söyledi seker takibi diyet vs dedi korkmalımıyım bilmiyorum bir de normal doguma engel mi acaba böyle olup normal dogum yapanlar deneyimlerinizi yazarsanız cok mutlu olurum
fairytale_ Semaen canım dıkkat edersen suyun fazlalıgı normale donuyor💖benımde 24. Haftamda fazlaydı meyve tuketımıne bıraz ara verdım hamur işi karbonhidrat tuketmedım dengede beslendım ve su duzeyı normale dondu suan 33. Haftadayım
Semaen fairytale_ açıkcası 29 haftalıkken böyle birsey söylemedi doktorum özele gidiyordum devlete randevu aldım 34 haftalık suyun cok fazla dedi seker yüklemesi de yaptırmadım detaylıyıda zamanını kacırmısım bebegimde bir sıkıntımı var oda kurcaladı kafamı
fairytale_ Semaen su fazlalıgında bebekte sıkıntı olmaz canım sadece dıkkat etmek gerekıyor yedıklerımıze içini ferah tut💖
fairytale_ Semaen iki kere detaylıya gırmıstım ozeldekı20. Haftamda çok demişti sakın meyve tuketme sekerlı yeme demıstı. Sonradan devlettde gırdım detaylıya 24. Haftamda orda sanırım dıkkat ettıgım ıcın 1 ay boyunca sınıra inmişti. Sonradan bıraz daha dıkkat ettım ve normal duzeye geldı çok şükür
fairytale_ Semaen daha dogum zamanına var canım düşer dıkkat edersen 💖hayırlı doğumlar nasıp etsın Rabbım hepımıze