Anneyimmmben Kizlar bu ikinci hamileligim ilki oglandi bu ikinci bunuda oğlan hissediyorum Çin takvimi doğru çıkti ilk gebeligimde 😬😬😬😁 bunda da hiç ekşi asermiyorum herkes ekşi aserirsen kız olur diyor ay kız doğurma in bı formülü var mı ya😂
Cagla46 Anneyimmmben bence ekşi ya da tatlı aşermek için şu an erken bu hafta mide bulantıların da başlayabilir ki ekşi tatlı maalesef hurafe iki kızımda da tatlı da yedim ekşi de fazla fazla sağlıkla gelsin 🌸
rumikaa Anneyimmmben benim ilk bebeğim Çin takvimi doğru çoktı çinsiyet erkek ama sürekli ekşi yiyorum
turkan403 Anneyimmmben 🤭😂😂üç kızım geliyo benimde formülü bilmem ama çin takvimi doğru mu cikiyo ki bende de erkek cikiyo erkek formülü var mıdır ki🙋😂 aşermede hurafe bence doktor kesin kız dese de bn çok farklı gişeler hissediyorum erkek geciyo içimden gebeligm çok farklı geciyo
Papatyam--01 bende ikinciye hamileyim ilkim kız :) Çin takvimi bunu erkek gösteriyor bakalım tutacak mı :)) Bu arada ciddi anlamda tatlı yiyorum
Defnemome Papatyam--01 benim de ilk kız turşudan nefret ediyorum ara ara canım tatlı çekiyor mu çekmiyor mu anlamıyorum ya tatlı aşermek nasıl yani anlayamadım 😂😂
Anneyimmmben rumikaa aay bide arkadaşımın doktoru cinsiyetini öğrenmek istiyorsan çin takvimine bak demiş 🤦🏻♀️ doktor bile çin takvimini mantıklı buluyor 😑
Sevdagurkurt Benım cın takvımıne gore kız cıkıyodu ve asırı eksi tuketıyodum 13. Haftdayım doktor bugun %51 erkek dedı
Donaldvetomris Anneyimmmben çin rus tüm takvimler ben de tuttu ama ben hiç ekşi yemedim bence tatlı ekşi olayı hikaye benim hep canım hamur türü istedi kızım olacak 💜
Anneolsamkeske Arkadaşlar cin takviminde yaşı baz aliyorsunuz okey ama +1 yada +2 yas ekleme olayi var yani direk yaşa gore bakılmıyor ki siz +2 mi ekliyorsunuz
turkan403 Anneyimmmben kız ben kızlarımda kusma bel ağrısı sürekli uyku hali oldu karnım da yavan çıkardı yda çıkmazdı bunda karnım erkek karnı gibi sivri kusma hiç olmadi bel ağrısı yok sivilcenme yok kızlarda tatlı yerdim bunda ekşi baharata yatkinim aşırı sinir hale getirdi beni hale bir umut diyorum 🥺😂😂
bebegimibekliyorum__ Anneyimmmben kayınvalidem 3 çocuğunda da limon ekşi olan herşeyi aşermiş 3 ü de oğlan
Ebrueren Anneyimmmben benimde oğlum var birsey hissetmiyorum ikinciyle ilgili ama doktor kıza benziyor dedi ve aşırı turşu yeşil zeytin yedim perşembe günü doktor bakarsa net şekilde öğrenebilirim 😂
Elis27 Anneyimmmben çin takvimi vs bunlar doğru değil hurafe bazen tesadüf olabiliyor . Kız bebek için yumurtlama döneminden 3 gün önce birliktelik olup yumurtlama dönemlerinde birliktelik olmaması gerek diye bir kaç yerde videoda gördüm yazıda okudum doğrumu değil mi bilemiyorum ama bu tür bilgi var
Rbdrmx Oğlum da aşırı ekşi ve tuzlu yedim mesela bu hamileligimde tatlı istiyor canım baklm ney cinsiyeti 🙈🤗🤭
monica50 9+5′teyim çin takvimi kız diyor bugün doktora gittim 10+1 çıktı ve doktor daha erken ama erkek olma ihtimali yüksek dedi