tugces87 Şu an 17. Hafta içindeyiz. Sağ göğsümden sarı sıvı geldi çok az 1-2 damla ilk iltihap mı diye düşündüm ama değil gebelikte bu haftada gelmesi normal mi
Emel_11 tugces87 bebeğin ilk sütü o aslında ve gelmesi normal benim 17. Haftadan önce gelmişti ilk gebeliğimde ve sütüm boldu anneme sorduğum zaman sütün bol olacak ve sıkma çünkü uyarmış oluyorsun dedi,ve gerçekten de doğum yaptığım güne kadar da sütüm vardı hep akardı, normal yani ☺️🌿
tugces87 Emel_11 içim gerçekten çok rahatladı yorumunuzu okuyunca internete bakınca erken doğum belirtisi yazılmış riskli geçiyor o yüzden biraz korkmuştum teşekkür ediyorum. 🙏
mommyaa Emel_11 doğumunuz sezeryan mıydı acaba benim de aynı şekilde sarı sıvı geliyor ama sezeryan olursam sütüm gelmezse diye korkuyorum
Emel_11 tugces87 internet çok korkutuyor maalesef olabildiğince oradan bakmayın, rica ederim ne demek 🌿
Emel_11 mommyaa hayır normal doğum oldu,sezeryan da etkilemez diye düşünüyorum, annem 2 sezeryan geçirdi sütü aynı şekilde gelmeye devam etti,bu erken süt akma olayını annem de yaşadı,yani sonrasında herhangi bir sorun olmadı ☺️