Sedanurrrk1 serifeoguzhan10 🥲🥲 insanın canı nasıl yanıyor ya rabbim yardım etsin acı çekmek zooorrr yalanci sancıyı çok çekmek sıkıntı
Adensah Zuluss geçen sancım çıktı 2 cm açılmam vardı kız muane ettiler diye toplamış benim kız kendiniii kapandı ya açılmam 😂😂😂😂
Zuluss Adensah o nasıl oluyor kız bu senin kız baya nazlı çıktı adını nazlımı koydun yoksa😄koydursan değiş gelmez bu gidişle🤣
BenimBalBidigim Sedanurrrk1 Hahhaaha😅 valla ama napalım hakkını vermek gerek .. Valla şaka bir yana gerçekten de kafa rahatlığı herşeyden önemli canım , herkesten önce ben yoksa çok üzerler 😇 Rabbim hiçbir kadını incitmesin üzmesin 🫶🏻🌸
serifeoguzhan10 Sedanurrrk1 psikolojik baskı şeyden dolayı da çok ben de. Doktorum haftaya perşembeye gün verdi o güne dek gelmezse önce suni sancı deneyip gene olmazsa aynı gün sezaryene alıcam dedi. O yüzden her yaklaştığımız gün stres oluyorum
Sedanurrrk1 serifeoguzhan10 yaaa daha iyi anladım şuan seni Meryem ana otu diyorlar ama bi de onu dene istersen
Zuluss Sedanurrrk1 ben kızımı 39+4 de doğurdum hiç bir belirtim yoktu uyudum gece sabah 10 gibi ağrıya utandım hemen saçımı düzleştirdim😄😄hazırlandım 16 saat acıdan sonra sabaha karşı doğurdum
Sedanurrrk1 Zuluss saç duzlestirmek tam benim yapacağım hareket 😂😂 o acidan dolayı gelen terlemeler olmasa makyajın gitmeyeceğini bilsem makyaj da yapar öyle giderim doğuma 😂😂
serifeoguzhan10 Sedanurrrk1 onu aldım ama doğumun olacağı gün suya koyuluyor diye biliyorum açılma olsun diye. başka bi yöntemi de var mı
Zuluss Sedanurrrk1 makyajı hatırlamıyorumda 11 yıl geçti üstünden ama saçımı düzleştirdiğümi biliyorum ama saç falan kalmadı doğumda dağıldı gitdi😄