Sedanurrrk1 Adensah ya tarçınlı su içmek açılmayı çoğaltıyor diyorlar ama of valla denemedigim yöntem kalmadı akışa bıraktım artık 😂 valla rabbim yardım etsin size de ağrılar cidden insanın enerjisini alıyor
Nurbanusancak Adensah aynen öyle valla doğuranları gösterip bir sen kaldın doğuramayan diyip duruyorlar😅😅
Sedanurrrk1 Nurbanusancak bugün 4 kişi aradı doğurmadın mı diye yok doğurdum bebeği sizden saklıyorum dedim 😂🤷♀️
BenimBalBidigim @Adensah 2 saat sonra 41 oluyorum 😔 Yorgunum nefes alamaz oldum .. Bebiş bastırıyor aşağı doğru .. acayip bir basınç var .. Doktorum uygun görmese çoktan alırdı bende sabrediyorum hayırlısı olsun En geç cumaya bebişime kavuşuyorum inşallah 🥹🤲🏻🫶🏻
Nurbanusancak Sedanurrrk1 amin inşallah hepimiz sağlıkla bir an önce kucağımıza alırız yavrularımızı 🥲🫶🏼
Nurbanusancak Sedanurrrk1 ahhahahah bizim wp’de grubumuz var 2 saat yazmayınca doğurdun mu diye arıyorlar ahhahahaha günlük doğurmadım bildirimi yapıyorum resmen😅😅
Sedanurrrk1 Adensah valla öyle ay 😂😂 hayır anlamıyorum doğursam bile aklıma onlara haber vermek gelmez ki yani bebeğim yeni doğmuş onca ay beklemişim tabiki onunla ilgileneceğim insanlar çok garip kendilerini çok önemsiyorlar 😂
Zuluss Adensah sağlıkla İnşallah canım bende 34+1 haftalığım yarın 34+2 olucam ama sanki yıllardır hamile gibiyim😄
Adensah Nurbanusancak kız benim yalancı sancılarım var ama sadece kafasına göre geliyor gidiyor 😂😂😂😂bende varda ne oluyor işte doğuramıyorum 😂😂😂😂
Sedanurrrk1 Nurbanusancak 😂😂 herkes çok değişik ya valla bi sureden sonra insan geriliyor yani doğurdun mu doğurdun mu diye ısrarla soruyorlar
Sedanurrrk1 serifeoguzhan10 activiting labor diye bi egzersiz var onu dene bi istersen ya benim onu yaptığım gün nişanım düştü ama bende de su falan gelmedi 😂🥲
Nurbanusancak Adensah benimde öyle valla 1 saattir sancı çekiyorum ama kafasına göre geliyor gidiyor🥲 geceleri özellikle çok fenayım ne uyuyabiliyorum ne başka bir şey yapabiliyorum 🥲