Sevgidefne Kızlar dün erken gebelik testi yapmıştım silik çıkmıştı bugunde kan verdim beta 28 miş regl günüm dündü tahmini yumurtlama 29 ekimdi o günü değenlendirmiştim inşallh hayırlı olur 🤩💝
Sedef-0131 Değerin kaçtı yani 28 ne oluyor benim son adet 20 Ekim tahmini ilişki 30 Ekim yada 4 Kasım tam yumurtlama dönemi adete 6 gün var dün idrar testi yaptım çift çizgi kan verdim beta 2.30 gebelik yok dedi doktor
Lunapark Sedef-0131 yumurtlamanın üzerinden 8 gün geçince yapmışsınız sanırım bşraz erken olduğu için kanda hemen çıkmamış olabilir.iki gün sonra tekrar ilk idrarla yapın daha koyu ve daha erken ikinciyi çizgiyi görürseniz pozitif olmuş olur bence .Ben de çok fazla test yaptığım için nerdeyse uzmanlaştım .Umarım gönlünüzce ilerler 🌸
Sevgidefne Sedef-0131 tamam 5 ten yukarısı çıkmaya başlayınca gebelik oluyor benimde değerim beta hcg 28 çıktı doktor gebelik var dedi
Lunapark Lunapark bir de şu da var 10 gün geçince bile silik çıkabilir çünkü ilk gğnler iki katına çoksa bile hemen artmış olmuyor beta .örneğin sizin değeriniz için şöyle ilerleyebilir tahminen 2.30-6-12-24 daha sonra yükselişler daha fazla olacak ama 🌸
Lunapark Sevgidefne evet evet sizin değer 28 miş zaten sağlıkla devam eder inşallah🌸 Ben diğer arkadaşa yazmıştım 🥲