Evetttt tamı tamına 20 hafta. Kızlar size hikayemden bahsedeyim biraz içimi dökmek istedim 😂 1 senelik evliliğim var ben evlenmeden önce en az 1 sene çocuk yapmam gezerim tozarım demiştim (işte büyük konuşmamak lazımmış 🫢) Ama eşim 3. Aydan sonra başladı istemeye ben de kayıtsız kalamadım ama 4-5 ay denememize rağmen olmadı. Benim bi hastalığım var daha doğrusu hastalık demiyim ama çocukluktan gelen kansızlık problemim var. Her neyse rutin kontroller için doktora gittiğimde kanımın çok düşük olduğunu söyledi doktor evli olup olmadığımı sordu evliyim dediğimde sen bu değerlerle hamile kalamazsın kalsan bile ilerlemez düşük yaparsın demişti. Öyle moralim bozulmuştu ki kadın doğuma da gitmiştim çünkü her şeyin normal olduğunu söylemişti bana yine de olmuyordu. Umudumu kestim sonra. Ve ondan sonraki ay hamile olduğumu öğrendim. Mucize derler ya tam da öyle bişey oldu. Bebeğim dünyama umut oldu. Ama bu seferde acaba düşer mi fikri çıkmıyordu aklımdan bu yüzden ilk haftalarım sürekli kafamda kurarak geçti. Ve şimdi 20. Haftadayız 😍 O yüzden umudunuzu kaybetmeyin dua edin gerisini Allah’a bırakın. Şimdi kızıma kavuşmak için günler sayıyorum çok şükür. Var mı aranızda mucizevi şekilde hamile kalan ?