cansu_dgn 4 gündür pembe akıntım var bugün evdeki ovülasyon ve gebelik testlerini yapmıştım. Sonuç böyle çıkınca heveslenip clearblue dijital testini aldım ama test negatif dedi o kadar üzüldüm ki 😔 Galiba yine hamile değilim. Pembe akıntı devam ediyor
cansu_dgn Kumsal28 adet olmam gerekn günde pembe akıntı başladı 4 gündür hiç artmadan pembe akıntı var
Kumsal28 cansu_dgn Allah’tan ümit kesilmez bakalım inşallah vardır Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Mahbuss cansu_dgn bende de şuan öyle dün adet günümdü pembe leke geldi Hala geliyor peçeteye sildikce Test yaptım çok silik çıktı Yarın kan vereceğim Normalde de önce leke gelir sonra adet olurum şuan adet olmadim Ama leke gelmeside düşündürüyor yani 😢 Sizin yukardaki testte baya belli oluyor ama çizgi
Mucizeem__ cansu_dgn halla halla siz sanırım pcoslusunuz bide demi belki pcostan dolayı da olabilir mi
cansu_dgn Mucizeem__ yok hiçbir zaman yaşamadım bu olayı ilk defa yaşıyorum normalde ilk günden adetim gelir normal şekilde
Mucizeem__ cansu_dgn her gebelik belirti vermeyebilirmis bişey olmaz bakalım ne çıkacak biraz daha beklersnz
Zarifokur cansu_dgn Cansu hiç üzülme belki geç döllenme olduğu için çıkmadı .yumurta yerleştiğinde de akıntı olur . Bence üzülme doktora girme durumun varsa gidebilirsin