Gulcan355 Kızlar geçen Pazartesi kan vermiştim 39 beta hcg cikti. Cuma günü normalde adet günümdü o gün kan verdim bügün öğrendim ki 269 beta . Sizce bu değerler normal mi? Adet gecikmem suan 5 gün olcak daha vermedim tekrar vermeme gerek var mı sizce ?
aslaninannesi7 Gulcan355 ben ilk kan verdiğimde 227 çıkmıştı hamilelik var ama erken demişti doktor. Artıyor sonradan.
Aslaninannesi_ 2 gün sonra tekrar ver bir kere yükselme görmen yeterli ama aynı yerde ver sonra doktora gidersinn
Gulcan355 Aslaninannesi_ iki defa aynı yerde kan verdim. Sağlık ocağında ki doktorum haftaya kadın doğuma randevü al dedi suan sorun yok dedi sizce
busraavmz Benim ilk beta da 250 gibi bir şeydi. Doktor tekrar istemedi, o günden beri hamileyim :)) Galiba testi adet günümden iki gün önce vermiştim
busraavmz Gulcan355 evet evet hatta şimdi kontrol ettim, 239.61miş tam olarak. Tahmini adet tarihinden üç gün önce vermiştim testi. Doktor bu sonucu görünce bir daha istemeye gerek yok dedi. Ama biraz erken öğrenmişiz. Kese görünüyordu ultrasonda ama bebeğin görünmesini bekledik iki üç hafta kadar ☺️
Gulcan355 busraavmz çok teşekkür ederim yani hemen hemen aynı sayılıyor . Doktora ne saman gittin peki
aslaninannesi7 Gulcan355 ben evdeki testi duramadığım için 5 gün önce yaptım adet tarihinden pozitif çıktı. 3 gün sonra da kan verdim o zaman 227 çıktı
Gulcan355 aslaninannesi7 anladım ozaman benim kan degerim iyi demi çünkü adet olacağım günde verdim gecikme felan da yoktu
Gulcan355 aslaninannesi7 bide tekrar verdiniz mi kan ? Çünkü sağlık ocağında ki doktorum gerek duymadı 2 defa verdim yükseldiği için
aslaninannesi7 Gulcan355 yok vermedim 3-4 gün sonra doktor muayenesine gittim kese oluşmamış daha çok erken dedi. Kan değerime göre hamile olduğumu söyledi. 3 hafta sonra tekrar gittim şükür herşeyi normaldi. Senin değerin de normal
Gulcan355 aslaninannesi7 anladım canım çok teşekkür ederim bilgilerin için. Allah kimseyi emekleriyle sınamasın. Bende haftaya gitcem sağlık ocağında ki doktorum öyle söylediği için .❤️