Nergizos Bugün 17+0 im. Kontrolüm vardı. 180 Gr dedi bebegime. Suyu yeterliymis ilaclarina devam et dedi. Cinsiyet kesin erkek, 20-24 haftalarda detaylı USG ye gitmemi soyledi. Bir daha 4 hafta sonra kontrole gideceğim. Bebeğimi izlemek çok güzel birşey 🥰
ezgickm Nergizos o günleri insan özlüyor yaa bende ikinciyi düşünüyorum artık hep o muhteşem mucizevi anlar aklımda🌸
Melenk Nergizos 17 hafta 5 günlügüz banada erkek dedi Rabbim saglıklı versin evlatlarımızı 1 kızım var simdi oğlum olucak Elhamdülillah 2 duyguyuda tatmış olucaz🙏🏻😍
Nergizos -37- naptın kaç haftalık oldun canım. Taramalarini fakan yaptırdın galiba sen. Ben hiçbirini yaptırmadım sadece detaylı USG günümü bekliyorum
Sulemmu Nergizos 17 haftada önce bile hisseden olmuş da bende en son 14 haftada kontrole gitmiştim bir hafta kaldı tekrar gitmeme o yüzden normal mi diyodum hissetmemem
-37- Nergizos 14e giriyorum evet yaptırdım ikili taramayı 16 da da üçlü tarama olacakmış.yasa bağlı risk yüksek çıktı onun dışında düşük risk çıktı ama düşünmemeye çalışıyorum.idrar yollarında sıkıntı çıktı bende belirti yok ama hemoglobin çıkmış eser miktarda tek kullanımlık şase verdiler tekrar idrar verdim ama çıkmadı kaç gündür onun dışında şükür bı sorunum yok
Nergizos -37- anladım canım geçmiş olsun. Benim de hemoglobin 10 a düşmüş günde 2 kez demir ilacı içiyorum. İnşaallah yükselir tekrar