Begleyna Arkadaşlar merhaba 33+5 haftalığım bugün kontrole gittim doktor kilosuna 1800 gram dedi biraz kilo olarak zayıf dedi çok kafama takıldı. 1 hafta sonra tekrar gel kilo kontrolü yapalım dedi. Çok kafama takıldı zayıfmı sizce. Kendim de kilolu bir insan değilim minyon bi tipim var bünyeyle alakalı olabilirmi diyorum kendimce. Şuan 57 kiloyum. İlk hamile kaldığımda 45 kiloydum. Bebeğin gelişimi herşeyi iyi ama kilo kafama çok takıldı beslenmeme de dikkat ediyorum daha fazla kilo aldıracak neler yiyebilirim.😑
Ebruaydn Begleyna Evet biraz düşük kulosu ama bu son zamanlarda daha hızlı kılo alıyorlar Muş kaşar yiyebiliyorsanız avakado bebeğe kilo aldırıyor sitrss yapmayın benimde bebeğim çok kılolu bir bebek olmayacak dedi doktorum sağlıklı olsunlarda🙏
Sudetmlk Begleyna muz, kefir, avokado, kaşar peyniri,yumurta,kabak çekirdeği bunları bol bol tüketmeye çalış canım benim öyle kafana takıp bebeğide strese sokma 🙏🏼
Aryaata 33.haftanın başında gittiğimde 1800 gr için banada haftasına göre az demişti. Haftaya tekrar gel bakalım dedi. Yarın kontrolüm var. Bir hafta boyunca her gün yumurta kaşar avakado muz ceviz badem süt tükettim. Bakalım göreceğiz