Haceryklmaz Merhaba anneler az kaldı doğuma sizler göğüs pompası aldınız mı aldıysanız hangi marka güzel manüel mi yoksa elektronik mi
Cosimaniehaus Haceryklmaz lansinoh manuele bakın derim. Manuel ama pratik yorumları da iyi. Her an her yerde kullanılabilir. Ben kiwi elektrikli almıştım. Ama keşke araştırıp alsaydım dedim. Çok fazla bütçe ayırmayı düşünmedim günde 1 kere sağıp vereceğim için. (Çalışma saatim yoğun değil o yüzden)
Merve-metin Haceryklmaz ben eller serbest göğüs pompası aldım bayağı iyi yorumları kullanan arkadaşlarım da vardı memnuniyet üzerine aldım manuel almayın kesinlikle sağım yaparken kolunuz kopuyor ablam çok şikayetçiydi manuel pompadan kolum ağrıyor canım çok yanıyor diyordu hep
mlkkk Haceryklmaz manuel asla alma elektrikli al ben oğlumda kiwi kullandım uygun fiyatlıydı ama çok memnundum bunda brşaz daha bütçe ayırıp lansinoh alacağım
Mucize19 Manuel hiç bakmadım kimse tavsiye etmiyor hem de çok yorucu. O yüzden hem Elektrikli hem şarjlı acura dan aldım. Uygun fiyata şuan almak istersen canım çift olandan aldım